نماد آخرین خبر

تغذیه/ از معجزه های قهوه سبز چه می دانید؟

منبع
الو دکتر
بروزرسانی
تغذیه/ از معجزه های قهوه سبز چه می دانید؟
الو دکتر/ قهوه سبز همان قهوه کال و بو نداده است که به خاطر حرارت نديدن ميزان کافئين و بخصوص پوليفنول ها، اسيد کلروژنيک، کافئيک و کينيک آن بيشتر از قهوه بو‌داده است. در نتيجه خواص آنتي‌اکسيدان و ضدالتهابي آن از قهوه معمولي بيشتر است. به نظر مي‌رسد اين پوليفنول‌هاي موجود در قهوه سبز هستند که اثرات مثبتي روي سلامت انسان و لاغري دارند. در اين نوشتار با ما همراه باشيد تا هم از خواص قهوه سبز و هم طرز دم کردن قهوه و لاغر شدن با آن را به شما بگوييم. ۱- کاهش وزن و لاغري قهوه سبز سرشاراز اسيد کلروژنيک و پوليفنول است. به اعتقاد برخي پزشکان اسيد کلروژنيک خواص آنتي‌اکسيداني دارد و به همين دليل به کاهش فشار‌خون و کاهش وزن کمک مي‌کند. در حقيقت قهوه سبز با افزايش عملکرد سوخت و ساز بدن و متابوليسم سبب کاهش وزن و لاغري مي‌شود. با اين‌همه در مورد خواص لاغري هيچ ماده غذايي نمي‌توان اغراق کرد. يکي از خواص قهوه سبز اين است که تا حدي باعث کاهش اشتها مي‌شود. علاوه بر اين قهوه به‌دليل دارا بودن کافئين، مي‌تواند تا حدي متابوليسم بدن را افزايش دهد. همين افزايش متابوليسم، چربي‌سوزي را افزايش مي‌دهد، بنابراين واقعيت اين است که قهوه سبز روي کاهش وزن تاثير دارد اما اين خاصيت زماني است که قهوه به‌طور منطقي و با رعايت اصول صحيح تغذيه و ورزش مصرف شود. ۲- کاهش فشار و قند خون آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در قهوه سبز به کاهش فشارخون کمک مي‌کنند. از سوي ديگر تأثير قهوه در کنترل قند خون به خاطر پوليفنول‌ها و اسيد کلروژنيک موجود در آن است. اين ترکيبات روي هورمون‌هاي ترشح شده از لوله گوارش تأثير گذاشته و جذب گلوکز (قند) را کاهش مي‌دهند. البته نوشيدن اين قهوه به تنهايي نه سبب کاهش فشار خون و نه پايين آوردن قند خون مي‌شود. رعايت يک رژيم غذايي اصولي و سالم در کنار نوشيدن روزانه ۲ فنجان قهوه سبز به کاهش فشار خون و قند خون کمک مي‌کند. ۳- پيشگيري از آلزايمر پليفنول‌هاي موجود در قهوه سبز مانع تشکيل پلاک «آميلوتيد» مي‌شود که عامل اصلي ابتلا به بيماري آلزايمر يا همان زوال عقل است. از سوي ديگر کافئين موجود در قهوه احتمال ابتلا به آلزايمر را کاهش مي‌دهد. اگر در طول روز ۲ فنجان قهوه سبز يا قهوه معمولي مصرف کنيد ۶۵ درصد کمتر از کساني که اصلا قهوه ميل نمي‌کنند خطر ابتلا به آلزايمر شما را تهديد مي‌کند. ۴- کاهش احتمال ابتلا به کبد چرب تاثير عملکرد قهوه سبز در احتمال پيشگيري از چرب شدن کبد در انسان هنوز ثابت نشده است. اما طبق تحقيقاتي که روي موش‌هاي آزمايشگاهي انجام شده است اسيد کلروژنيک موجود در قهوه از کبد در برابر مضرات رژيم‌هاي غذايي نامناسب محافظت مي‌کند. علاوه بر اين کافستول و کاوئول موجود در اين قهوه باعث تحريک آنزيم‌هاي سم‌زداي کبد و محافظت از آن مي‌شوند. ۵- سرحال‌ و هوشيار شويد همانطور که کافئين موجود در قهوه معمولي خستگي را از بين برده و سطح هوشياري را بالا مي‌برد قهوه سبز به دليل ميزان ۲ تا چهار برابر کافئين موجود در آن اين تاثير را بيش از پيش بر روي بدن انسان مي‌گذارد، ميزان هوشياري را بالا برده و باعث افزايش تمرکز مي‌شود. چطور قهوه سبز را دم کنيم؟ براي دم کردن قهوه سبز به يک فنجان دانه قهوه ، يک قوري و يک قابلمه نياز داريد. مثل قهوه معمولي مي‌توانيد از پودر و هم از دانه‌هاي قهوه سبز استفاده کنيد. اگر مي‌خواهيد دانه قهوه را دم کنيد ابتدا دانه‌هاي قهوه را با آب بشوريد. نسبت آب به قهوه سه به يک است. پس سه فنجان آب و يک فنجان دانه قهوه را در قابلمه بريزيد. ابتدا شعله را زياد کنيد تا آب به جوش بيايد. سپس شعله را کم کنيد و صبر کنيد تا روي حرارت ملايم به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه به آرامي بجوشد. مخلوط آب و قهوه را مرتب هم بزنيد تا دانه‌هاي قهوه به خوبي با آب جوش ترکيب شوند. بعد از ۱۵ دقيقه مواد داخل قابلمه را از يک صافي رد کنيد و اجازه دهيد کمي خنک شود و سپس آن را ميل کنيد براي لاغري و کاهش وزن با قهوه سبز يادتان باشد ورزش و رعايت رژيم غذايي اصولي را فراموش نکنيد. براي مصرف قهوه سبز تعادل را رعايت کنيد. مصرف بيش از دو فنجان قهوه سبز در طول روز براي بدن مضر است. مصرف اين قهوه براي برخي افراد مضر است: *زنان باردار و شيرده *افراد مبتلا به بيماري‌هاي انعقاد خون *قهوه سبز را با فاصله حداقل ۲ ساعت از مصرف مکمل‌هاي حاوي روي و آهن مصرف کنيد زيرا از جذب روي و آهن جلوگيري مي‌کند. *قهوه سبز را همراه داروهاي ضد ديابت مصرف نکنيد زيرا کلروژنيک اسيد موجود در آن اثر اين داروها را تشديد مي‌کند. در مجموع برخي عوارض قهوه سبز در صورت رعايت نکردن ميزان صحيح مصرف و نيز در افرادي که براي ميل کردن آن محدوديت دارند عبارتند از بي‌خوابي، سردرد، اضطراب و بي‌قراري، سندروم روده تحريک‌پذير، اسهال، استفراغ، تهوع، افزايش سطح کلسترول خون به دليل وجود کافئين تصفيه نشده در قهوه و شکستگي استخوان در نتيجه استئوپروز. در حقيقت کافئين و ساير ترکيبات موجود در اين قهوه مقدار آزاد شدن کلسيم از استخوان‌ها را افزايش مي‌دهند. در نتيجه کلسيم از طريق ادرار دفع و همين امر باعث ضعيف شدن استخوان‌ها مي‌شود. به همين دليل افراد مبتلا به استئوپروز به خصوص در زنان يائسه بايد مصرف کافئين خود را به کمتر از ۳۰۰ ميلي‌گرم در روز کاهش دهند (۲-۳ فنجان قهوه در طي روز). همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره