بهداشت نيوز/ هانيه ناصري گفت: براي پيشگيري از سرماخوردگي افراد ميتوانند چند بار در هفته شلغم ميل کنند.
با اشاره به خواص گياه شلغم در طب سنتي، اظهار کرد: شلغم از نظر طب قديم ايران گرم و تر است.
وي با بيان اينکه خواص شلغم آنقدر زياد است که ميتوان گفت اين گياه براي هر دردي درمان است، خاطرنشان کرد: اگر مردم ميدانستند که اين گياه چقدر فايده دارد، تمام باغچههاي خانه خود را شلغم ميکاشتند و هر روزه از آن استفاده ميکردند.
اين کارشناس ارشد طب سنتي با اشاره به خواص ضد سرماخوردگي شلغم در فصل زمستان، يادآوري کرد: افراد بايد سعي کنند در فصل زمستان براي پيشگيري از سرماخوردگي و بيماريهاي تنفسي چند بار در هفته شلغم مصرف کنند.
به گفته ناصري، شلغم همچنين بدن را تميز کرده و مواد سمي را از بدن انسان خارج ميکند.
وي معتقد است، آب شلغم خام خواص بيشتري از شلغم پخته دارد، اما اين در شرايطي است که معده افراد را ناراحت نکند.
اين کارشناس ارشد طب سنتي شلغم پخته را بهترين دارو براي برونشيت و تسکين سرفه دانست و تاکيد کرد: توصيه ميشود افرادي که گلو درد دارند، آب پخته شلغم را قرقره کنند.
ناصري با بيان اينکه خواص شلغم فقط به ضدسرماخوردگي بودن محدود نميشود، افزود: شلغم مهمترين گياه ضد سرطان است و حتي گسترش سرطان را متوقف ميکند.
وي همچنين شلغم را مقوي و اشتهاآور خواند و گفت: شلغم همچنين ضعف جنسي را درمان کرده و اسپرم را زياد ميکند.
اين کارشناس ارشد طب سنتي گفت: ترشي شلغم بهترين نوع ترشي است، زيرا مقوي معده و روده ها و اشتها آور است.
به گفته ناصري، آب شلغم قند خون را پائين ميآورد و به علات داشتن ويتامين B1 علاج کم خوني است.
وي با بيان اينکه شلغم براي تقويت حافظه نيز مفيد است، درمان شب کوري، تنظيم ترشحات غذه تيروئيد به دليل داشتن يد فراوان و ... را از ديگر خواص درماني شلغم برشمرد.
بازار