نماد آخرین خبر

۱۲ ماده غذایی مفید برای بازکردن رگ‌های قلب

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
باشگاه خبرنگاران/ براي جلوگيري از ابتلا به عوارض دارو‌ها مي‌توانيد با اندک تغييراتي در شيوه زندگي و عادات غذايي خود، به موفقيت برسيد، اولين گام در اين راه مشورت با پزشک متخصص است. پس از مشورت با پزشک و در نظر داشتن شرايط بدني و بيماري‌هاي خاص احتمالي، مي‌توانيد فهرست خوراکي‌هاي زير را در برنامه غذايي خود قرار دهيد، اين غذا‌ها مي‌توانند به باز شدن رگ‌هاي قلب کمک کنند زيرا سرشار از آنتي اکسيدان، فيبر و ساير مواد مغذي لازم براي سلامت قلب هستند. اسفناج اسفناج يکي از بهترين سبزيجات خوراکي است و خواص زيادي دارد علاوه بر آن ارزان و زودپز است و تقريبا هرجايي پيدا مي‌شود. علاوه بر آن، فيبر، آهن، فوليک اسيد و پتاسيم را که هر يک به تنظيم فشارخون و افزايش سلامت قلب کمک مي‌کنند، به بدن مي‌رساند؛ اين بدان معني نيست که يک بشقاب کامل اسفناج را در هر وعده غذايي بخوريد، بلکه مي‌توانيد آن را به غذا‌هايي که دوست داريد اضافه کنيد و يا مي‌توانيد نصف سالاد سبزيجات روزانه خود را با اسفناج ميل کنيد. ماهي براي گرفتن بهترين نتيجه از خوردن اين غذاي مفيد، پيشنهاد مي‌شود که حداقل دو بار در هفته آن را مصرف کنيد. ماهي‌هاي روغني مانند سالمون و ماهي تن داراي اسيد‌هاي چرب امگا سه هستند و سطح کلسترول خون را تنظيم مي‌کنند و همچنين ريسک ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را کاهش مي‌دهد و به ترميم آسيب ديدگي رگ‌ها و عروق کمک مي‌کنند. روغن نارگيل اگرچه بيشتر افراد تصور مي‌کنند که بايد از چربي‌هاي اشباع شده گريزان باشند، اما اين چربي‌ها براي يک زندگي سالم لازم هستند. روغن نارگيل يکي از بهترين چربي‌هاي اشباع شده است، زيرا باعث افزايش سلامت عروق قلبي مي‌شود. واضح است که مصرف خيلي زياد چربي مي‌تواند باعث ايجاد امراض چاقي و ساير بيماري‌ها شود، اما افزودن فقط ۱۵ تا ۳۰ ميلي ليتر روغن نارگيل به رژيم غذايي روزانه، اثر مثبتي در متعادل نگه داشتن سطح کلسترول خون دارد. چاي سبز چاي سبز منبع خوبي از کاتچين است که يک عنصر شيميايي گياهي است و ميزان کلسترولي را که بدن در طول هضم و گوارش غذا جذب مي‌کند، کاهش مي‌دهد، نوشيدن دو فنجان چاي سبز در روز براي اين منظور کافي است. علاوه بر آن، نوشيدن چاي سبز به آرامش روح و جسم شما و نهايتا سلامت قلبتان کمک خواهد کرد. کلم بروکلي بروکلي خوراکي عالي براي سلامت قلب است که حاوي ويتامين k. است و از اين رو در جلوگيري از سفت و سخت شدن رگ‌هاي قلب جلوگيري مي‌کند و همچنين داراي فيبر است که با تنظيم فشار خون به کاهش فشار بر رگ‌ها و عروق قلب کمک مي‌کند. آنچه بايد در نظر داشته باشيد اين است که کلم بروکلي را زياد نپزيد، زيرا پخت زياد باعث از بين رفتن مواد مغذي آن مي‌شود. براي استفاده بهينه و مفيد از خواص آن بهتر است براي چند دقيقه آن را بخارپز کنيد. دارچين اين ادويه متداول، داراي خواص مفيد بسياري براي سلامتي است. دارچين، اگر روزانه در حدود ۵ گرم مصرف شود، مي‌تواند کلسترول بد را کاهش دهد و از انسداد رگ‌هاي قلب جلوگيري کند. دارچين همچنين داراي آنتي اکسيدان است که سلامت دستگاه گردش خون را تضمين مي‌کند. مي‌توانيد آن را تقريبا به همه مواد از جمله غذا‌هاي در حال پخت، چاي و قهوه اضافه کنيد. مارچوبه مارچوبه علاوه بر خوشمزگي، خواص مفيد فراواني دارد، اثرات آن به عنوان پايين آورنده فشار و کاهش دهنده ريسک لخته شدن خون اثبات شده است و همچنين داراي مقادير زيادي فيبر، انواع ويتامين و سايرمواد مغذي است و مي‌تواند به عنوان يک درمان مفيد به کار رود. دانه کتان دانه‌هاي کتان مي‌توانند فشار خون را پايين بياورند و التهاب رگ‌هاي قلب را کاهش دهند، زيرا داراي اسيد آلفا- لينولنيک هستند. حتي يک مقدار کم از دانه کتان مي‌تواند به سالم نگه داشتن رگ‌ها و عروق قلبي کمک کند، بنابراين سعي کنيد يک قاشق غذاخوري از آن را به عنوان مثال، به غلات صبحانه دلخواه خود اضافه و مصرف کنيد. زردچوبه زردچوبه به دليل طعم و رنگ ويژه و منحصربه فردي که دارد شناخته شده است و يکي از مواد تشکيل دهنده متداول در ادويه کاري است. مصرف زردچوبه به سلامت قلب کمک مي‌کند. اضافه کردن زردچوبه به رژيم غذايي روزانه مي‌تواند التهاب و تشکيل پلاک‌هاي خوني در رگ‌هاي قلبي را کاهش دهد. همچنين ماده رنگي زردچوبه به نام کرکيمن مي‌تواند به از بين بردن چربي‌هايي که در رگ‌ها ته نشين مي‌شوند، کمک کند. قهوه تحقيقات نشان داده اند که نوشيدن يک فنجان قهوه در روز مي‌تواند ريسک ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را کاهش دهد. همچنين آرامش خاطري که پس از نوشيدن يک فنجان قهوه احساس مي‌کنيد نيز براي قلب مفيد است. البته بايد خاطرنشان کرد که قهوه نوعي ماده محرک و برانگيزاننده است که نوشيدن زياد آن ممکن است مضراتي براي سلامتي داشته باشد. بادام بادام‌ها هم خوشمزه‌اند و هم براي قلب مفيدند، زيرا داراي چربي‌هاي مفيد، ويتامين، پروتئين و فيبر هستند که همگي سلامت قلب، رگ‌ها وعروق قلبي و دستگاه گردش خون را افزايش مي‌دهند. هندوانه هندوانه داراي آمينواسيدي به نام سيترولين است که به پايين آوردن فشارخون کمک مي‌کند و التهاب رگ‌ها و عروق را کاهش مي‌دهد و چون بدن را به توليد اکسيد نيتريک وا مي‌دارد، سلامت قلب و عروق را افزايش مي‌دهد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره