نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

ادویه‌جاتی که شما را از مرگ نجات می‌دهند

منبع
شفا آنلاين
بروزرسانی
ادویه‌جاتی که شما را از مرگ نجات می‌دهند
شفا آنلاين/ ادويه‌جات براي طعم غذا و همين طور سلامتي اهميت زيادي دارند. براي اين که به اهميت آنها پي ببريد، همين بس که يک نصف قاشق چايخوري دارچين به اندازۀ ۱۱۵ گرم تمشک آنتي اکسيدان دارد. در زير با مفيدترين ادويه‌جات آشنا مي‌شويد: زردچوبه زردچوبه سلطان ادويه‌هاست. اين ادويه بيش از همۀ ادويه‌ها خاصيت ضدالتهابي، ضدويروسي، ضدباکتري، ضدسرطان و ضدقارچ را داراست. در طب چيني از اين ادويه براي درمان همه چيز از آلرژي گرفته تا آلزايمر و آرتروز استفاده مي‌شود. زردچوبه حاوي کارکامين است که يک ترکيب آنتي‌اکسيداني است و التهاب را کاهش داده و رنگ زرد زردچوبه نيز ناشي از وجود اين ماده است. کارکامين باعث کاهش رشد سلولهاي سرطاني مي‌شود. زردچوبه همچنين حاوي ترکيبات ضدالتهابي ديگري است که تورم و درد را کاهش مي‌دهند و از تشکيل پلاکهاي عامل آلزايمر ممانعت مي‌کند. از زردچوبه مي‌توانيد در سس سالاد، سسي که گوشت و ماهي را در آن مي‌خوابانيد، و همچنين در چاي، قهوه و ليموناد استفاده کنيد. فلفل قرمز فلفل قرمز حاوي کپسايسين است که هم مزۀ تند آن را سبب مي‌شود و هم فوايد آن را براي سلامتي رقم مي‎زند. فلفل هر چه تندتر باشد، کپسايسين آن بيشتر است. فلفل قرمز از ديرباز در طب سنتي چين و هند جايگاه خاصي داشته و بوميان آمريکا از آن براي درمان مسائل دستگاه هاضمه و گردش خون استفاده مي‌کرده‌اند. زنجبيل در طب سنتي چيني از زنجبيل براي مقابله با التهاب و درد، تسکين ماهيچه‌هاي دچار جراحت و درمان درد و خستگي استفاده مي‌شده است. اين ادويه همچنين درمان متداولي براي مشکلات هاضمه است و با رشد بيش از حد باکتري‌هاي غيرمفيد روده مقابله مي‌کند. ترکيبات موجود در زنجبيل به شکلي مشابه داروهاي ضدالتهابي نظير ايبوبروفن عمل مي‌کنند و از آن براي درمان آرتروز استفاده مي‌شود. از اين رو چاي زنجبيل و غذاهاي آسيايي توصيه مي‌شود. زنجبيل همچنين براي مداواي گلودرد و سرماخوردگي عالي است و حتي مي‌توان با قرار دادن آن به شکل مستقيم روي مفصل درددار، درد را تسکين داد. يادتان باشد که حتماً زنجبيل را تازه بخريد و مصرف کنيد و از ذخيرۀ آن خودداري کنيد. اگر مي‌خواهيد زنجبيل را پودري مصرف و نگهداري کنيد (که البته تاثيرگذاري آن کمتر است)، آن را در جايي به دور از گرما، نور و رطوبت نگهداري کنيد. اگر مي‌خواهيد در غذاي روغن دار از زنجبيل استفاده کنيد، آن را در انتهاي کار اضافه کنيد، چرا که زنجبيل وقتي که با چربي پخته مي‌شود، تلخ مي‌شود. دارچين مهمترين فايدۀ دارچين، توانايي آن در کاهش قند خون در افراد مبتلا به ديابت است. دارچين همچون ديگر ادويه‌جات داراي ويژگيهاي آنتي‌آکسيدان و ضدالتهابي است که باعث کاهش احتمال آسيبهاي سلولي و بيماريهاي مزمن مي‌شود. تحقيقات نشان داده که دارچين خاصيت ضدبيماريهاي قلبي دارد و از رشد غيرمعمول سلولها جلوگيري مي‌کند و بدين ترتيب خاصيت ضدسرطاني دارد. ميخک ميخک منبع غني‌اي از آنتي‌اکسيدانهاست که راديکالهاي آزاد را پاکسازي مي‌کنند و در حفاظت از سلولها کمک مي‌کنند. همچنين خاصيت شديداً ضدقارچي دارد. اما حواستان باشد که روغن ميخک بسيار قوي است. اين روغن اينقدر قوي است که اگر بيش از حد استفاده شود مي‌توانند موجب مسموميت شود. نعنا نعنا نيز داراي مولکولهاي ضدالتهابي است که مزه و بوي آن را پديد مي‌آورند. نعنا به خصوص براي جلوگيري از بيماري‌هاي عصبي ناشي از التهاب نظير آلزايمر مفيد است و موجب بهبود حافظه و تمرکز مي‌شود. ترکيبات موجود در آن داراي خواص آنتي اکسيداني و ضدسرطان نيز هستند. رزماري رزماري، همچون نعنا، حاوي ترکيبات آنتي اکسيدان و ضدالتهابي است. رزماري فعاليت آنزيمي را که راديکالهاي آزاد را از بين مي‌برد، افزايش مي‌دهد. به خصوص وقتي پخته باشد و به همين دليل مي‌توانيد با خيال راحت آن را به سالاد، گوشتها و ديگر غذاهاي پختني اضافه کنيد. از رزماري به صورت خام نيز مي‌توانيد استفاده کنيد. رزماري در جلوگيري از رشد سلولهاي سرطاني در پانکراس و بواسير مفيد است. اگر مي‌خواهيد چيزي را در روغن بپزيد، قدري رزماري به آن اضافه کنيد. رزماري به خاطر دارا بودن آنتي اکسيداني به نام اسيد رزمارينيک، از اکسيد شدن روغن جلوگيري مي‌کند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره