عصر خبر/ اين روزها که تب لاغري و تناسب اندام به شدت در ميان همه و بخصوص جوانان گرم است، افراد از هر توصيه اي مربوط به رژيم و فعاليت هاي بدني استقبال مي کنند و گاهي بدون مشورت با پزشک آن را عملي مي کنند در صورتي که مي تواند مشکلات فراواني براي آن ها به وجود بياورد. نتايج مطالعات محققان نشان مي دهد رژيم هاي غذايي حاوي مقادير بسيار کم کربوهيدرات احتمال خطر مرگ در جواني را افزايش مي دهد.
بررسيها نشان ميدهد رژيمهايي غذايي کم کربوهيدرات همچون کتوژنيک به کاهش وزن کمک ميکند اما بعدها به سلامت بدن آسيب ميزند.
بسياري از افراد براي کاهش وزن و بهبود سلامت سوخت و ساز به رژيمهاي غذايي کم کربوهيدرات رو ميآورند اما نتايج تحقيقات اخير نشان ميدهد دنبال کردن اين رژيمهاي غذايي براي سالها يا چند دهه، ممکن است خطر مرگ زود هنگام را افزايش دهد.
محققان همچنين با بررسي الگوي غذايي بيش از 15 هزار فرد ميانسال در آمريکا که براي مدت زمان 25 سال تحت کنترل بودند، دريافتند: افرادي که در مدت زمان انجام اين مطالعه از رژيم غذايي کم کربوهيدرات استفاده ميکردند بيشتر احتمال دارد در ميانه دوران زندگي دچار مرگ شوند.
همچنين رژيمهاي غذايي حاوي ميزان کربوهيدرات بالا خطر مرگ و مير را افزايش ميدهند هرچند، خطر آنها کمتر است.
افراد براي کاهش وزن ، رژيمهاي غذايي کم کربوهيدرات را گزينه مناسبي ميدانند. نتايج برخي از مطالعات نشان ميدهد اين نوع از رژيم غذايي در مقايسه با رژيم غذايي با ميزان چربي پايين سريعتر موجب کاهش وزن ميشود. هرچند، در برخي از مطالعات تفاوتي بين اين دو نوع رژيم غذايي مشاهده نشده است.
به گفته کارشناسان رژيمهاي غذايي گياهي ميتوانند گزينههاي بهتري باشند.
بازار