تابناک با تو/ برخي از مردم گمان ميکنند که نودل کم کالري است و ميتواند به دفعات متعدد در روز مورد استفاده قرار بگيرد، اما اين تصور نادرست است. نودل مقدار کمي فيبر و پروتئين دارد و در نتيجه نميتواند احساس سير شدن ايجاد کرده و منجر به کاهش وزن شود. بالعکس کمبود فيبر و پروتئين در نودل باعث ميشود تا فرد بدون احساس سير شدن مقدار زيادي از آن را بخورد.
بيماريهاي خطرناکي که با خوردن نودل به سراغمان ميآيداختصاصي نودل يک غذاي بسيار محبوب با طعمهاي مختلف است و به آساني آماده ميشود، اما در عين حال باعث بسياري از آسيبهاي بهداشتي ميگردد، و مصرف آن نشانهاي از الگوي ناسالم تغذيهاي فاقد مواد مغذي مورد نياز بدن است.
بسياري از مطالعات نشان داده اند که اين وعده غذايي ناسالم است و اگر در بلند مدت، به عنوان يک وعده غذايي روزانه يا بيش از حد مورد استفاده قرار گيرد، مشکلاتي را براي سلامتي ايجاد خواهد کرد.
برخي از مردم گمان ميکنند که نودل کم کالري است و ميتواند به دفعات متعدد در روز مورد استفاده قرار بگيرد، اما اين تصور نادرست است. نودل مقدار کمي فيبر و پروتئين دارد و در نتيجه نميتواند احساس سير شدن ايجاد کرده و منجر به کاهش وزن شود. بالعکس کمبود فيبر و پروتئين در نودل باعث ميشود تا فرد بدون احساس سير شدن مقدار زيادي از آن را بخورد.
نودل براي داشتن رنگ و بو حاوي افزودنيهاي مضر است، مانند رنگهاي صنعتي، چربيهاي اشباع و آنتي اکسيدانهاي مصنوعي. در مقابل عناصر غذايي مهم مانند پروتئين، آهن، فسفر و ويتامينهاي مفيد در نودل وجود ندارد.
چندين بيماري که مطالعات نشان ميدهند مربوط به مصرف افراطي نودل ميباشد، عبارت است از:
۱. افزايش خطر ابتلا به چاقي به دليل داشتن مقدار زيادي کالري، نشاسته و چربي.
۲. تمام اندامهاي حياتي بدن را تحت تأثير قرار ميدهد، زيرا نودلها حاوي پروپيلن گليکول ماده شيميايي کشنده هستند که رطوبت را حفظ ميکند. مطابق با سازمان غذا و داروي آمريکا، پروپيلن گليکول به طور کلي به عنوان يک مادهي امن براي استفاده به عنوان افزودني تحت شرايط خاص در نظر گرفته ميشود. با اين حال، قرار گرفتن در معرض غلظتهاي بالا و قرار گرفتن طولاني مدت در معرض مقادير پايين پروپيلن گليکول ممکن است منجر به ايجاد علائم آلرژيک جزئي و همچنين مشکلات سلامتي شديد گردند. سميت دهاني پروپيلن گليکول بسيار پايين است، با اين حال، مصرف مکرر اين ماده ممکن است باعث تهوع و استفراغ در برخي افراد شود. قورت دادن تصادفي اين ماده در محل کار باعث ناهنجاريهاي موقت يا دائم در عملکرد قلب، کبد و کليهها ميگردند.
۳. افزايش خطر ابتلا به سندرم متابوليک، و به دنبال آن افزايش خطر ابتلا به بيماريهاي کشنده مانند ديابت، سکته مغزي و حملات قلبي.
۴. مسموميت سلولهاي مغزي، اختلال در توانايي ذهني، کاهش حافظه، عدم تمرکز و بسياري از بيماريهاي عصبي.
۵. بيماري قلبي، که باعث افزايش سطح کلسترول خون ميشود و در نتيجه خطر ابتلا به حمله قلبي و نارسايي قلبي را افزايش ميدهد.
بازار