نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

با این 3 حبوبات قند خون خود را کاهش دهید

منبع
الو دکتر
بروزرسانی
با این 3 حبوبات قند خون خود را کاهش دهید
الو دکتر/ لوبيا و حبوبات جز مواد خوردني محسوب مي شوند که در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار مي گيرند منابع غني از فيبر و ويتامين Bمي باشند. همچنين جايگزين خوبي براي گوشت در رژيم غذايي سبزي خوارانبه منظور پروتئين مورد نياز بدن محسوب مي شوند. لوبيا و حبوبات حاوي فوايد بسياري هستند از جمله کاهش کلسترول، کاهش سطح فشار خون و افزايش باکتري هاي مفيد روده. در ادامه اين مقاله با مزاياي لوبيا و حبوبات آشنا خواهيد شد. نخود فرنگي: نخود فرنگي منبع خوبي از فيبر و پروتئين مي باشد. بسياري از تحقيقات علمي نشان داده اند که لوبيا و حبوبات از جمله نخود فرنگي مي توانند به کاهش وزن، کاهش ريسک ابتلا به بيماري هاي قلبي و سرطان کمک کنند بخصوص وقتي آن ها را جايگزين گوشت قرمز در رژيم غذايي مي کنند. 164 گرم از نخود فرنگي پخته شده حاوي: کالري: 269 پروتئين: 14.5 گرم فيبر: 12.5 گرم فولات ( ويتامين B9): 71 درصد از نياز روزانه منگنز: 84 درصد از نياز روزانه مس: 29 درصد از نياز روزانه آهن: 26 درصد از نياز روزانه نخود فرنگي بخصوص در کاهش قند خون و افزايش حساسيت به انسولين بسيار موثر است. در تحقيقي 19 خانم را که عده اي در هر وعده 50 گرم نخود فرنگي و عده اي 50 گرم نان سفيد و يا خوراکي هاي حاوي گندم مصرف مي کردند را تحت نظر گرفتند. دسته اول، آن هايي که نخود فرنگي مصرف کرده بودند، به ميزان چشمگيري در سطح قند خون و انسولين آن ها کاهش اتفاق افتاده بود. در تحقيقي ديگر 45 نفر در هر هفته 728 گرم نخود فرنگي استفاده مي کردند و اين کار را به مدت 12 هفته انجام دادند در انتها به اين نتيجه رسيدند که ميزان سطح انسولين آن ها کاهش يافته است. مصرف نخود فرنگي ممکن است به بهبود سطح کلسترول خون نيز کمک کند. يک تحقيق نشان داده است که نخود فرنگي مي تواند در کاهش کلسترول کل و کلسترول بد خون موثر شود. اين دو عامل از جمله فاکتور هاي موثر در ايجاد بيماري هاي قلبي محسوب مي شوند. باکتري هاي مفيد درون روده نقش مهمي در تمام جنبه هاي سلامتي بازي مي کند بنابراين خوردن غذاهايي که حاوي فيبر مي باشند براي سلامتي بدن بسيار مفيد هستند. يک مطالعه نشان داد که رژيم غذايي حاوي نخود فرنگي مي تواند به بهبود عملکرد روده و کاهش باکتري هاي بد درون روده کمک کند. عدس: عدس يک منبع خوب پروتئين براي گياه خواران است و مي تواند يک افزودني خوب به سوپ و آش باشد. عدس حاوي مزاياي زيادي مي باشد: 198 گرم عدس پخته حاوي: کالري: 230 پروتئين: 17.9 گرم فيبر: 15.6گرم فولات ( ويتامين B9): 90 درصد از نياز روزانه منگنز: 49 درصد از نياز روزانه مس: 29 درصد از نياز روزانه تيامين ( ويتامين B1) : 22 درصد از نياز روزانه همانند نخود فرنگي، عدس مي تواند به کاهش قند خون نسبت به ديگر خوراکي ها کمک کند. در تحقيقي 24 مرد را تحت نظر قرار دادند رژيم غذايي اين افراد پاستا و سس گوجه فرنگي حاوي عدس بود. افرادي که در رژيم غذايي آن ها عدس وجود داشت ميزان قند خون پايين تري مشاهده شد. ديگر تحقيقات که بر روي 3 هزار فرد انجام شد، نشان دادند افرادي که در رژيم غذايي خود از ميزان زيادي عدس و ديگر حبوبات استفاده مي کنند، نرخ ابتلا به ديابت در آن ها کمتر خواهد بود. علت اين مزايا شايد به دليل تاثير باکتري هاي مفيد در بدن باشد. برخي از تحقيقات ديگر نشان داده اند باکتري هاي مفيد بدن از مزاياي عدس استفاده خواهند کرد و به بهبود عملکرد روده و معده در هضم غذا و جلوگيري از افزايش قند خون کمک خواهد کرد. در انتها، عدس با کاهش کلسترول بد خون و افزايش کلسترول خوب خون مي تواند به کاهش بيماري هاي قلبي کمک مي کند. نخود: نخود نوعي از حبوبات مي باشد که حاوي انواع مختلفي است. 160 گرم از نخود پخته شده حاوي: کالري: 125 پروتئين: 8.2 گرم فيبر: 8.8 گرم فولات ( ويتامين B9): 24 درصد از نياز روزانه منگنز: 22 درصد از نياز روزانه مس: 48 درصد از نياز روزانه تيامين ( ويتامين B1) : 30 درصد از نياز روزانه همانند ديگر حبوبات، نخود يک منبع خوب فيبر و پروتئين است. تحقيقات زيادي نشان داده اند که فيبر و پروتئين نخود، که مي توانند در مکمل ها مورد استفاده قرار بگيرند، مزاياي زيادي براي سلامتي خواهند داشت. در يک مطالعه 23 نفر را اضافه وزن و کلسترول بالايي داشتند را مورد بررسي قرار دادند و متوجه شدند که مصرف 50 گرم نخود به مدت 28 روز به طور چشمگيري مقاومت بدن آن ها با انسولين و چربي دور شکم را کاهش خواهد داد. نخود مي تواند به کاهش قند خون بعد از وعده غذايي، کاهش تري گليسيريد و افزايش سيري فرد کمک کند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره