نماد آخرین خبر

شیر بنوشید تا سرطان نگیرید!

منبع
فارس
بروزرسانی
شیر بنوشید تا سرطان نگیرید!
فارس/ مدت‌ها است که شير به عنوان ماده‌اي براي بهبود سلامتي شناخته شده است؛ اکنون محققان در مطالعات جديد خود اعلام کردند که شير به کاهش خطر ابتلا به انواع بيماري‌هاي مزمن کمک مي‌کند. شير و ديگر محصولات لبني مي‌توانند نيازهاي غذايي بدن را برآورده کنند. محققان بين‌المللي دانشگاه‌هاي اروپا و آمريکا نگاهي به 14 مطالعه از سراسر جهان انداختند تا درک بهتري از نقش محصولات لبني بر سلامتي داشته باشند. محققان دريافتند که محصولات لبني کم‌چرب مي‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سندروم متابوليک، شکستگي مهره‌ها و ديابت نوع دو کمک کند. براي کساني که در تلاش براي جلوگيري از ابتلا به سرطان هستند مصرف متوسط شير و محصولات لبني موثر است و شانس ابتلا به سرطان‌هاي روده بزرگ و مثانه را کاهش مي‌دهد. البته بايد بدانيد که شير هيچ تاثيري بر سرطان پروستات ندارد. گفتني است؛ خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي در افرادي که به طور روزانه محصولات لبني، فيتوسترول‌ها و اسيدهاي چرب امگا3 را مصرف مي‌کنند، کاهش مي‌يابد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره