نماد آخرین خبر

دانه‌های مفید برای سلامت قلب

منبع
ايسنا
بروزرسانی
دانه‌های مفید برای سلامت قلب
ايسنا/ افزودن دانه‌هاي خوراکي به رژيم غذايي، روشي آسان براي تقويت سيستم دفاعي بدن در برابر فاکتورهاي خطرزا براي سلامت قلب است. بسياري از انواع دانه‌هاي خوراکي به عنوان بخشي از رژيم غذايي اهميت دارند زيرا سرشار از مواد مغذي هستند. مصرف انواعي از اين دانه‌ها به ويژه تخم کتان و دانه چيا به دليل دارا بودن مواد مغذي و مفيد براي سلامت قلب توصيه مي‌شود. نتايج آزمايش‌ها نشان مي‌دهد که اين دو دانه مغذي، منبع غني از آلفا لينولنيک اسيد (ALA) به حساب مي‌آيند که از اسيدهاي چرب اشباع نشده هستند و به اسيدهاي چرب امگا ۳ موجود در گوشت ماهي تبديل مي‌شوند. همچنين آن‌ها منبع خوبي از پروتئين‌هاي گياهي، فيبر خوراکي، مواد معدني و ديگر مواد مغذي به حساب مي‌آيند. متخصصان علوم پزشکي و تغذيه در آمريکا مي‌گويند: تخم کتان حاوي ليگنان (lignan) است؛ ترکيب شيميايي طبيعي که در کنار فيبر، آنتي اکسيدان‌ها و چربي‌هاي سالم به کاهش کلسترول خون کمک کرده و ممکن است در کاهش ميزان فشار خون تاثير داشته باشد. همچنين نتايج برخي مطالعات حاکيست ترکيب ليگنان اين قابليت را دارد که رشد تومورهاي سرطان پستان را در زنان متوقف کرده و از مردان در برابر سرطان پروستات حفاظت کند. دانه‌ چيا نيز که از مواد مغذي مشابه با تخم کتان برخوردار است به پايين آمدن قند خون کمک مي‌کند. همچنين اين دانه‌ مغذي به دليل برخورداري از فيبر بالا اشتها را کاهش مي‌دهد. دانه‌هاي ديگر نيز از جمله تخم کدو، تخم آفتابگردان و کنجد سرشار از مواد مغذي هستند. کارشناسان تغذيه بر اين باورند که دانه‌ها و خشکبار منبع غني از پروتئين هستند و بايد در رژيم غذايي سالم گنجانده شوند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره