نماد آخرین خبر

8 علت همیشه گرسنه بودن!

منبع
بروزرسانی
8 علت همیشه گرسنه بودن!
وارونه/ چرا هميشه گرسنه ام؟ علت هميشه گرسنه بودن چيست؟ چرا دست از غذا خوردن نميکشم؟ کرم پهن يکي از دلايل هميشه گرسنه بودن است، اما احتمالا کرم پهن نداريد ولى خيلى کم ميخوابيد يا بيشتر وقتتان را صرف شبکه هاى اجتماعى مى کنيد. همه ى اين کار ها ميتوانند دلايل هميشه گرسنه بودن شما باشند. 1. دير مي خوابيد! کم خوابى ميتواند علت هميشه گرسنه بودن شما باشد. کم خوابي هورمون هاى تنظيم خواب را به هم ميريزد. هورمون گرسنگي در هنگام بى خوابي افزايش مى يابد و موجب گرسنگي ميشود. لپتين هورمون سيري است و کم خوابي موجب کاهش ترشح لپتين ميشود. علاوه بر اين بي خوابي موجب توليد هورمون هايي ميشود که غذا خوردن را لذت بخش ميکند. باور کنيد يا نه چنين واکنشي مشابه واکنش بدن به مصرف ماريجوانا است.  تحقيقات منتشر شده در مجله اسليپ در سال ٢٠١٦ به نتايج زير رسيد. يک نفر از هر ١٤ مرد يا زن ٢٠ ساله به جاي ٧/٥ ساعت خواب مفيد ٤ تا ٥ ساعت خواب مفيد دارد. همين عامل موجب علاقه مندي شما به ميان وعده هاي دلپذيري مثل آبنبات، شکلات و چيپس است. هر چند که ٢ ساعت قبل از آن وعده ي غذايي کاملي خورده باشيد. هدف شما بايد از امشب اين باشد که چشمانتان را از ٧ تا ٩ ساعت ببنديد و بخوابيد. 2. صبحانه قندي يا کم پروتئين مي خوريد! خوردن صبحانه قندي مي تواند علت هميشه گرسنه بودن تان باشد .تقريبا هر بار پس از پايين گذاشتن آخرين قاشق از يک مرباي خوشمزه شکمتان غرغر ميکند و دوباره احساس گرسنگي مي کنيد. چطور ممکن است؟ تحقيقات انجام شده در دانشگاه ميسوري به نتايج زير دست يافتند. زناني که در وعده صبحانه از پروتئين بيشتري استفاده ميکنند، مانند تخم مرخ و سوسيس، کمتر احساس گرسنگي ميکنند. حتي در وعده هاي بعدي غذاهاي کم کالري تر ميخورند. اما زناني که از غذاهاي کم پروتئين و پر شکر مانند پنکيک و مربا استفاده نميکنند يا کلا غذا نميخورند بيشتر گرسنه ميشوند. بر اساس تحقيقات منتشر شده در ژرونال آمريکايي تغذيه که در سال ٢٠١٣ چاپ شده، خوردن صبحانه کامل و سالم که پر از پروتئين باشد موجب کاهش سيگنال هاي ارسالي گرسنگي توسط مغز در دختران بالغ ميشود. چرا که پروتئين موجب کاهش ميل به غذا و افزايش حس سيري ميشود. 3. فقط غذاهاي کم چرب يا فاقد چربي مي خوريد! رژيم غذايي کم چرب از ديگر دلايل هميشه گرسنه بودن است. غذاهاي فرآوري شده براي شما خوب نيستند. چرا که گاهي نمک زيادي دارند و گاهي شکر زياد و گاهي هم هيچ کالري ندارند. از موضوع اصلي منحرف شديم. حق با شماست که از غذاي چرب و اساسا چربي اشباع شده در غذاها دوري کنيد. ولي بهتر است گاهي جايي براي چربي سالم و مفيد در رژيم غذايي خود باز کنيد. چرا که همانند پروتئين و فيبر، چربي هم موجب احساس سيري ميشود. چربي تخليه شکم را کندتر ميکند. و موجب افزايش ترشح هورمون سيري ميشود. انواع چربي سالم مانند روغن زيتون، مغز ها، دانه ها و آواکادو که غني از کالري هستند از جمله وعده هاي غذايي سالم به شمار مي آيند. انجمن آمريکايي قلب پيشنهاد ميکند که در وعده هاي غذايي روزانه هر فرد سالم ٢٠ تا ٣٥ درصد چربي سالم وجود داشته باشد. 4. بدن تان احتياج به آب دارد! تشنگي هم مي تواند علت هميشه گرسنه بودن باشد. احساس ناگهاني گرسنگي در واقع نشانه اي از تشنگي بدن شماست. بنابراين قبل از اقدام به خورن ميان وعده کمي آب بنوشيد و صبر کنيد تا احساس گرسنگي از بين برود. بر اساس تحقيقات صورت گرفته در مجله تغذيه و رژيم غذايي خوردن آب فراوان موجب ميشود اشتها و وزن خود را کنترل کنيد. تحقيقاتي که محققين در دانشگاه ايلينويز انجام دادند به نتايج زير دست يافته است. بررسي بيش از ١٨٣٠٠ فرد بالغ نشان داده است که افرادي که به ميزان ٣ ليوان بيشتر از سايرين آب مصرف ميکنند، روزانه ٢٠٥ کالري کمتر از غذاهاي اشباع و کلسترول دار مصرف ميکنند. 5. زياد هله هوله مي خوريد! شايد براي خيلي از ما اتفاق افتاده باشد، فرصت کافي براي انجام کارهايتان نيست و شما در حال چيپس خوردن هستيد. يا اينکه قاشق قاشق بستني ميخوريد در حاليکه چند دقيقه قبل با دوستان خود جر و بحث کرده ايد. وقتي براي مدت زيادي استرس داريد هورمون کورتيزول به بالاترين سطح خود در خون ميرسد و همين عامل موجب افزايش حس گرسنگي مي شود. علاوه بر اين، هورمون کورتيزول موجب افزايش آزاد سازي قند خون و کاهش ترشح انسولين ميشود. اين خود خطر ابتلاي به ديابت نوع دو را افزايش ميدهد. در واقع وقتي سطح قند خون بالاست و انسولين به درستي عمل نميکند، احساس گرسنگي تشديد ميشود. چرا که بدن تصور ميکند سلول ها گرسنه هستند.
6. هنوز هم نان سفيد مي خوريد! حتما در مورد تغيير رژيم غذايي تان به يک رژيم پر از سبوس و غلات خيلي چيز ها شنيده ايد. غلات سرشار از فيبر هستند، موجب حس سيري ميشوند، پس سالم تر هستند. منبع خوبي از انواع کربوهيدرات هاي پيچيده هستند که زمان بيشتري براي هضم ميبرند، ديرتر قند خون را افزايش ميدهند، و براي مدت طولاني تري ماندگاري دارند. غلات فرآوري شده که در نان سفيد، برنج سفيد، شيريني ها، و بيسکوئيت ها يافت ميشود فاقد فيبر هستند. اين گونه غلات موجب افزايش ناگهاني قند خون و سپس کاهش ناگهاني آن ميشوند. به همين علت پس از خوردن اولين کوکي حس ميکنيد که گرسنه ايد و بايد باز هم غذا بخوريد. در واقع وقتي قند خون افت ميکند بدن سيگنال گرسنگي آزاد ميکند حتي اگر به ميزان کافي کالري دريافت کرده باشيد. محققين عادات غذايي بيش از ٩٢٠٠ اسپانيايي را بررسي کرده و به نتايج زير دست يافتند. آن دسته از افرادي که فقط از نان سفيد استفاده ميکنند بيشتر از کساني که از نان سبوس دار استفاده ميکنند به اضافه وزن مبتلا ميشوند. 7. بين وعده هاي غذايي تان فاصله ي زيادي مي اندازيد! فاصله ى ٤ تا ٥ ساعت بين وعده هاي غذايي بسيار خوب است ولي اگر به ٦ ساعت رسيد از يک ميان وعده کوچک استفاده کنيد. سر ساعت غذا خوردن به شما کمک ميکند تا حس گرسنگي تان را بهتر بشناسيد. هم چنين به شما امکان ميدهد کربوهيدرات هاي پيچيده و پروتئين ها را راحت تر هضم کنيد. در نتيجه متابوليسم سالم تري خواهيد داشت. اطمينان حاصل کنيد که وعده هاي غذايي شما شامل همه نوع مواد مغذي مانند غلات فيبر دار، ميوه ها، سبزيجات ، لبنيات و پروتئين ها باشد. 8. صفحات اجتماعي شما پر از عکس غذاست! عکس هاي کيک تولد را يکي پس از ديگري نگاه ميکنيد و شکمتان غرغر ميکند. بر اساس تحقيقات علمي انجام شده در ژورنال علمي شناخت و مغز که در سال ٢٠١٦ انجام شده، هنگامي که به عکس غذاهاي خوشمزه نگاه ميکنيد خون به قسمت هايي از مغز که مسئول شناخت مزه ها هستند جريان پيدا ميکند. بنابراين حتي اگر واقعا گرسنه نباشيد باز هم حس ميکنيد گرسنه ايد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره