بهداشت نيوز/ همهساله در آبان ماه فصل برداشت انار در شهر بادرود فرا ميرسد، کشاورزان حاصل دسترنج يک سال خود را آماده عرضه به بازار ميکنند و در اين بين نوعي انار نادري بادرود يک رقم ثبت شده در کشور به حساب ميآيد که داراي ماندگاري بالايي است و از همين رو اين انار به انار صادراتي نيز معروف است.
در کنار کاشت درخت انار نادري، کشاورزان به کاشت درختان انار ديگري نيز روي آوردهاند که از آنها ميتوان به انار پوست نازک و انار شيرين نيز اشاره کرد. يکي از رقمهاي نادر انار که توسط کشاورزان محدودي آنهم به صورت يک درخت در باغ کاشت ميشود انار سياه است.
سيد صدراله چاکري باغدار بادرودي که اين درخت انار را کاشته و اکنون آن را برداشت ميکند در اينباره ميگويد: اين انار داراي خاصيتهاي بسيار زياد دارويي و درماني است که ميتوان در درمان بسياري از بيماريها با استفاده از اين ميوه بهشتي بهبودي رسيد.
وي افزود: سه سال طول ميکشد تا اين درخت به باردهي برسد و موقع باردهي هر درخت حدود ۲۰ کيلو انار سياه برداشت ميکنيم.
احمدعلي مختاريان رئيس مرکز خدمات جهاد کشاورزي بادرود نيز در اين زمينه گفت: انار سياه خواص دارويي و درماني دارد و براي کاهش بيماري ديابت، بيماري کليوي، زردي، اسهال و سياهسرفه مناسب است.
وي افزود: انار سياه، ۱۵ اسيدآمينه دارد که در هيچ ميوه ديگري جز انار يافت نميشود و پوست انار سياه علاوه بر خواص آنتياکسيداني، ميتواند در مقابله با ابر ميکروبها نقش مهم و تعيينکنندهاي داشته باشد.
رئيس مرکز خدمات جهاد کشاورزي بادرود اضافه کرد: اين انار در مقابل کرم گلوگاه مقاوم است و به محض رسيدن، روي شاخه ترک ميخورد و طعم شيرين و دلچسبي دارد.
بازار