ايسنا/ حتما براي شما هم اتفاق افتاده است که به طور اتفاقي از محلي گذر کنيد که عمل جوشکاري در آنجا اتفاق ميافتد و نگاهتان به طور ناخواسته به نور منعکس شده ناشي از جوشکاري جلب شده است. اما آيا با عوارض اين اتفاق و به شکل گستردهتر با عوارضي که شغل جوشکاري ميتواند داشته باشد، آشنا هستيد؟
حتما بايد هنگام جوشکاري از عينکهاي محافظ استفاده شود. نکته قابل توجه در اين ميان آن است که در صورتي که فرد پس از جوشکاري دچار دردهاي چشمي شود، به هيچ عنوان نبايد اقدام به مصرف خودسرانه قطرههاي مسکن چشمي کند.
برخي از قطرههاي مسکن چشمي باعث آسيبهاي جدي به چشم ميشوند تا حدي که ممکن است آسيبها باعث شوند فرد نياز به پيوند قرنيه داشته باشد. هنگامي که فرد دچار برقزدگي ناشي از جوشکاري شده باشد، بايد چشمش به مدت ۲۴ساعت با پانسمان چشمي بسته باشد. پس از ۲۴ساعت درد چشمي کاهش مييابد و در صورتي که درد کاهش پيدا نکرد و يا فرد افزايش درد چشمي را احساس کرد بايد فورا به درمانگاه اورژانس چشمي مراجعه کند.
بنابر اعلام بخش آموزش بيمارستان فارابي، در صورتي که در دراز مدت هنگام جوشکاري از عينکهاي ايمني استفاده نکنيد، مستعد ابتلا به آب مرواريد ناشي از اشعه فرابنفش هستيد.
بازار