نماد آخرین خبر

دستورهای غذایی برای مصرف کنندگان داروهای کاهنده کلسترول

منبع
بروزرسانی
دستورهای غذایی برای مصرف کنندگان داروهای کاهنده کلسترول
آواي سلامت/ بسياري از کساني که براي کاهش کلسترول، دارو دريافت مي کنند، به اشتباه تصورشان بر اين است که دارو، سطح کلسترول خطرناک را پايين مي آورد پس نيازي به رعايت يک رژيم غذايي خاص نيست. اين در حالي است که حتي زماني که گروه استاتين ها مصرف مي شود، يک رژيم غذايي سالم همراه با فعاليت بدني براي اکثر اين افراد سودآور است.. به افرادي که داروهاي کاهنده کلسترول را دريافت مي کنند، توصيه مي شود، توصيه هاي غذايي زير را براي کاهش عدد کلسترول خود دنبال کنند: اتخاذ رژيم غذايي مديترانه اي: اتخاذ يک رژيم کلي سالم براي افراد داراي کلسترول بالا بسيار مهم است. رژيم غذايي مديترانه اي در اين ميان سرشار از ميوه ها و سبزيجات، غلات سبوس دار، روغن زيتون، آجيل، لوبيا و ماهي است و نشان داده شده که پيروي از اين رژيم به کاهش چربي خون و خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي کمک مي کند. با توجه به مطالعاتي که در مجله پزشکي نيوانگلند به چاپ رسيده، اتخاذ رژيم غذايي مديترانه اي خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را تا 30 درصد کاهش مي دهد. انتخاب غذاهاي کم کربوهيدرات: اينطور ثابت شده که رژيم غذايي کم کربوهيدرات بيشتر از رژيم غذايي کم چرب، خطر ابتلا به بيماري هايي مانند چاقي، ديابت، تري گليسيريد و افزايش وزن را بالا مي برد. علاوه بر اين ثابت شده کساني که رژيم غذايي کم کربوهيدرات را دنبال مي کنند، دو برابر کساني که پيرو رژيم غذايي کم چرب هستند، بيشتر وزن از دست مي دهند و کالري محدودتري دريافت مي کنند، در حالي که ميزان کلسترول خوب خون شان نيز بالا مي رود. مصرف چربي هاي مفيد: افرادي که از داروهاي کاهنده کلسترول استفاده مي کنند، از مصرف همه چربي ها منع نمي شوند. درست است که بايد از روغن هاي ترانس، هيدروژنه، خامه، و ... اجتناب شود اما مصرف چربي هاي موجود در آجيل، روغن زيتون، آووکادو، ماهي و ... بسيار مفيد است و به بهبود کلسترول مفيد و تري گليسيريد پايين تر کمک مي کند. با اين حال شمارش کالري هنگام مصرف چربي هاي مفيد نيز در اين افراد مهم است و مصرف اين خوراکي ها بايد تحت کنترل باشد. مصرف شکلات تيره: مصرف اين نوع شکلات مي تواند بخشي از يک رژيم غذايي سالم باشد. محققان دانشگاه ايالتي سن ديگو طي يک پژوهش، به گروهي از شرکت کنندگان روزانه 2 اونس شکلات تيروه حاوي 70 درصد کاکائو و به گروه ديگر دو اونس شکلات سفيد حاوي صفر درصد کاکائو دادند. بنا بر نتايج، کاهش 20 درصدي کلسترول بد و افزايش 20 درصدي کلسترول خوب در مصرف کنندگان شکلات تيره مشاهده شدد. اين علت مي تواند به خاطر وجود فلاونوئيدها در شکلات تيره باشد که با حفظ سلامت قلب ارتباط مستقيم دارد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره