نماد آخرین خبر

5 کلید طلایی برای غذایی سالم‌تر و ایمن‌تر در این روزها

منبع
خراسان
بروزرسانی
5 کلید طلایی برای غذایی سالم‌تر و ایمن‌تر در این روزها
خراسان/ نکات مهمي که اين روزها براي تهيه مواد غذايي بايد رعايت کنيد: رعايت نظافت به‌طور هميشگي شستن دست‌ها با آب و صابون قبل از تهيه و آماده کردن غذا شستن و ضدعفوني کردن تمام سطوح و ابزارهاي مورد نياز آماده کردن غذا محافظت آشپزخانه از حشرات و حيوانات جدا کردن مواد غذايي پخته و خام جدا کردن گوشت خام، مرغ و ماهي از ديگر مواد غذايي و نگهداري آن‌ها در ظروف جداگانه استفاده کردن از ابزار و ظروف جداگانه مثل چاقو، تخته‌هاي آَشپزي براي خرد کردن ذخيره کردن غذا در ظروف جداگانه براي جلوگيري از تماس غذاهاي پخته و خام طبخ غذا به‌طور کامل پختن غذا به‌طورکامل، به ويژه ماهي، گوشت، مرغ و تخم‌مرغ پختن غذاهايي مانند سوپ و خورش به طور کامل و رساندن به نقطه جوش تا 70 درجه سانتيگراد گرم کردن مجدد غذا در استفاده مجدد نگهداري غذا در دماي سالم و مناسب نگه نداشتن غذا به مدت 2 ساعت يا بيشتر در دماي اتاق قرار دادن هر گونه مواد غذايي پخته شده و فاسدشدني در يخچال گرم کردن مجدد غذا تا 60 درجه سانتيگراد نگه نداشتن مواد غذايي در يخچال استفاده ازآب و مواد غذايي سالم استفاده کردن از آب سالم يا سالم‌سازي آب به طريق جوشاندن و استفاده از قرص کلر استفاده از مواد غذايي سالم و تازه و اجتناب از مصرف غذاهاي دست‌‌خورده مصرف غذاهاي فرايند شده بهداشتي مثل استفاده از شير پاستوريزه شستن سبزي‌ها و ميوه‌ها به طور کامل
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد