
بیتحرکی افراد در دوران خانهنشینی عاملی برای ابتلا به بیماری
ايسنا
بروزرسانی

ايسنا/ عدم تحرک ناشي از خانهنشيني کرونايي، افراد آسيبپذير مبتلا به چاقي، فشارخون بالا و بيماريهاي ريه را در معرض عوارض بعدي سلامت قرار ميدهد.
ميليونها بريتانيايي مبتلابه بيماريهاي ريه و بيماريهاي مزمن، بعد از گذراندن دوران خانهنشيني کرونايي و انجام فعاليت کمتر، در معرض خطر بيشتر ابتلا به بيماري کوويد -19 هستند.
کاهش فعاليت ورزشي باعث ميشود تا فرد در صورت ابتلا به بيماري کوويد -19، مشکلات بيشتري داشته باشد.
محققان اظهار کردند: عوارض کروناويروس براي افرادي هم که مبتلا به بيماري نشدهاند، وجود دارد.
با توجه به شروع دوران خانهنشيني ناشي از کروناويروس(23 مارس)، بسياري از افراد در همان سطح فعاليت ورزشي باقي ماندند، يکچهارم از افراد هم با کاهش شديد فعاليت بدني روبرو شدند.
نتايج گزارشها نشان ميدهد، بسياري از افراد مبتلا به بيماريهايي نظير چاقي، فشارخون بالا، افراد با ناتواني و افسردگي، بيشتر خانهنشين شدند، زيرا بر اين باور بودند که نسبت به اين بيماري آسيبپذير هستند.
اما محققان معتقدند که ورزش کمتر با افزايش خطر بيشتر براي افراد در صورت بروز بيماري همراه است.
نينا راگرز، از دانشگاه لندن اظهار کرد: در صورت ابتلا به بيماري کوويد- 19، سطح پايين فعاليت بدني، بزرگسالاني که بيماريهاي زمينهاي دارند را با عوارض شديدتر بيماري مواجه ميکند.
نتايج اين بررسي نشان داد، نهتنها افرادي که مشکلات سلامتي دارند، بلکه همه افراد در روزهاي خانهنشيني که بيشتر به سمت تغيير سبک زندگي غيرفعال رفتهاند، در معرض خطر قرار دارند.
محققان همچنين از اين موضوع بيم دارند که کاهش طولانيمدت فعاليتهاي ورزشي منجر به افزايش تعداد مبتلايان به بيماريهاي مزمن شود.