نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

5 دلیل برای این که صبح ها زنجبیل بخوریم

منبع
پزشکان بدون مرز
بروزرسانی
5 دلیل برای این که صبح ها زنجبیل بخوریم
پزشکان بدون مرز/ زنجبيل ازجمله طعم دهنده هاي نوشيدني چاي به حساب مي آيد. کارشناسان تغذيه و سلامت، مصرف زنجبيل را به دلايل پزشکي متعددي توصيه مي کنند ازجمله اينکه مي توان با افزودن زنجبيل به صبحانه، روز خود را تغيير داد. صبحانه مهم ترين وعده غذايي است و افزودن زنجبيل که سرشار از مواد مغذي است، اين وعده غذايي را سالم تر مي کند. ازجمله دلايلي که به مصرف زنجبيل در هنگام صبح توصيه مي شود مي توان به موارد زير اشاره کرد: 1- کمک به کاهش وزن زنجبيل به کنترل اشتها کمک مي کند. هر روز صبح با مصرف زنجبيل احساس نياز به خوردن کمتر مي شود. بهترين روش مصرف زنجبيل به منظور کاهش وزن، جوشانده زنجبيل يا آب زنجبيل است. براي تهيه جوشانده زنجبيل لازم است ابتدا مقداري آب را جوشانده و سپس دوتکه زنجبيل را به آن اضافه کنيد. اين مخلوط را مدتي بجوشانيد و سپس از صافي رد کنيد تا آماده مصرف شود. همچنين مصرف اين جوشانده هنگام صبح به تنظيم سطح قند خون کمک مي کند. 2- حفظ سلامت مو و پوست مصرف مرتب آب زنجبيل هرروز صبح به حفظ سلامت پوست و مو کمک کرده چراکه آنتي اکسيدان ها و ويتامين هاي موجود در آن براي پوست و مو مفيدند. همچنين از بدن در برابر عفونت هاي پوستي و بيماري ها محافظت مي کند. 3- بهبود سلامت روده ها با مصرف زنجبيل بيشتر اختلالات گوارشي برطرف مي شود. افزودن اين گياه خوراکي به وعده صبحانه سيستم گوارشي را تقويت مي کند. 4- کاهش التهاب زنجبيل به دليل داشتن خواص ضدالتهابي نيز شناخته شده است. مصرف مرتب زنجبيل هنگام صبح در طولاني مدت به کاهش التهاب منجر مي شود. 5- کنترل سطح کلسترول زنجبيل همچنين سطح کلسترول بد خون را کنترل مي کند. افزايش سطح کلسترول بد خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن را افزايش مي دهد و براي سلامت قلب زيان آور است . با مصرف اين چاشني خوراکي مي توان سطح کلسترول بد خون را کاهش داد.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره