بهداشت نيوز/ يافتههاي جديد همچنين نشان مي دهد مصرف گردو نهتنها بر ميکروبيومهاي روده و اسيدهاي صفراوي ثانويه مشتق شده از ميکروب تاثير ميگذارد، بلکه موجب کاهش ميزان کلسترول LDL در افراد بزرگسال شرکتکننده هم شد که ميتواند خبر خوبي براي حفظ سلامت قلبي، متابوليک و گوارش باشد.
گردو تنها يکي از چند ماده خوراکي حاوي فيبر رژيمي است که بر ميکروبيومهاي روده و سلامت بدن تاثير ميگذارد. فيبر رژيمي همچون يک منبع غذايي براي ميکروبيوم هاي روده که ميکروبهاي خوب ساکن در روده هستند عمل ميکند و به اين ترتيب به عملکرد خوب باکتريها در تجزيه مواد خوراکي، تامين مواد مغذي بدن و ايجاد احساس سيري کمک ميکند.
ميوه، سبزيجات، غلات کامل، مغزيجات آجيل و حبوبات از منابع مهم گياهي فيبر رژيمي هستند. خوردن انواع گوناگون اين مواد خوراکي به تحريک ميکروبيومهاي گوناگون روده کمک و در عوض از سلامت محافظت ميکند.
يافتههاي جديد همچنين نشان مي دهد مصرف گردو نهتنها بر ميکروبيومهاي روده و اسيدهاي صفراوي ثانويه مشتق شده از ميکروب تاثير ميگذارد، بلکه موجب کاهش ميزان کلسترول LDL در افراد بزرگسال شرکتکننده هم شد که ميتواند خبر خوبي براي حفظ سلامت قلبي، متابوليک و گوارش باشد.
بازار