نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

انجیر میوه ای از بهشت؛ بیماری‌هایی که با خوردن انجیر درمان می شوند!

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
انجیر میوه ای از بهشت؛ بیماری‌هایی که با خوردن انجیر درمان می شوند!
صدا و سيما/ خوردن انجير تازه فوايد مختلفي براي بدن دارد که از جمله آن ها برطرف کردن اختلالات گوارشي و تقويت معده و روده است. اين ميوه به فرموده حضرت رسول (ص) ميوه‌اي از بهشت مي باشد. به دليل اينکه ميوه‌اي است بدون هسته که بواسير را قطع مي‌کند و براي نقرس مفيد و سودمند است. حضرت علي (ع) مي‌فرمايند خوردن انجير بر شما لازم است، زيرا که براي قولنج سودمند است و همچنين امام رضا (ع) مي‌فرمايند انجير رطوبت بدن را از بين مي‌برد و استخوان را محکم کرده و مو را بر بدن مي‌روياند و درد را از بين مي‌برد و با وجود انجير نيازي به دارو نيست. آقاي ‌احمد حاجي‌نژاد کارشناس کشاورزي درباره خواص انجير گفته است: سقراط پدر علم طب هميشه انجير را براي بيماران به خصوص بيماراني که تشنگي و تب داشتند، تجويز مي کرد. انجير درختي از تيره توت است. وي در اين خصوص افزوده است: درخت انجير داراي ميوه خوش طعم، مقوي، انرژي زا و فربه کننده است که به صورت تازه و خشک مصرف مي‌شود. انجير داراي مقدار متنابهي آهن، کلسيم، فسفر، سديم، پتاسيم، منيزيم، منگنز، کلر، گوگرد، مس، روي و ويتامين‌هاي A وB وC است که دانش پزشکي امروزه اين ميوه با ارزش را براي همه ضروري دانسته است، چرا که تامين سلامتي آن به اثبات رسيده است. اي کارشناس بيان کرد: انجير داراي مقدار زيادي از دياستازهاي مختلف نيز است که مي‌تواند هاضمه را به وضع خوبي تحريک کند و در تنظيم سيستم بدن موثر واقع شود. وجود فسفر فراوان در انجير مي‌تواند در پرورش هوش و حافظه براي همه افراد به خصوص کودکان موثر واقع شود‌. وي اضافه کرده است: خوردن انجير تازه اختلالات گوارشي را برطرف کرده و معده و روده را تقويت مي‌کند. اين ميوه مقوي و مغذي مي‌تواند در بيماران عصبي به عنوان بهترين غذا محسوب شود، همچنين انجير به علت سرشار بودن از پتاسيم تامين کننده سلامتي کودکان ضعيف کم خون و بي‌اشتها‌ست. جوشانده انجير خشک عفونت‌هاي لثه و گلو را درمان مي‌کند، همچنين ‌سوخته دندان‌ها را سفيد مي‌کند. لثه را محکم و جرم دندان را مي‌زدايد و ‌شيرابه انجير درد دندان ناشي از پوسيدگي را التيام مي‌بخشد. وي تاکيد کرده است که: انجير بوي بد دهان را برطرف مي‌کند و اگر انجير را در شير بجوشانند، غرغره آن براي تورم لثه‌ها و دندان سودمند است. انجير با رنگ بنفش خاصيت دارويي بيشتري دارد. خوردن يک ماه مداوم انجير به عنوان صبحانه فوايد زيادي را عايد شما خواهد کرد. همچنين انجير پخته مرهمي است براي سوختگي‌ها، دمل‌ها مخصوصا دمل دندان است. مصري‌هاي قديم انجير را به عنوان معالجه براي درمان آنژين مصرف مي‌کردند. بيماري‌هايي که با خوردن انجير درمان مي شوند اين ميوه براي بيماري‌هاي سينه و ريه توصيه مي‌شود که هر چه قدر تازه تر باشد، خواص درماني آن بيشتر ميباشد. قرار دادن برگ تازه ‌انجير بر روي زخم‌ها موجب تسريع در بهبودي آنها مي‌شود. اگر از زگيل و ميخچه رنج مي‌بريد از شيرابه سفيد رنگ انجير نارس استفاده کنيد که سبب از بين رفتن آنها مي‌شود. همچنين مالش خيسانده برگ خشک انجير در سرکه پوسته پوسته شدن دست را درمان کرده و ماليدن آن بر سر با خيساندن برگ انجير از ريزش مو جلوگيري مي‌کند. جوشانده انجير خشک کليه التهابات دستگاه تنفس را برطرف مي‌سازد و از سرماخوردگي‌هاي مکرر جلوگيري مي‌کند. اگر انجيل و عسل را به طور مساوي با هم مخلوط کنيد، در درمان زخم معده بسيار مفيد مي باشد. انجير بدن را نيرومند و صورت را با طراوت و عضلات را به نشاط مي‌آورد و اگر به هنگام شام خورده شود ،حرکات امعا را منظم و بدن را به نشاط مي‌آورد. خوشبختانه همه کس مي‌توانند از اين ميوه بهشتي استفاده کنند. حتي بيماران مبتلا به ديابت. انجير در انبساط تن در معالجه کبد و تصفيه خون مفيد، در مورد سل و سرطان هم بسيار سودمند است. در قديم از شيره انجير براي تهيه پنير استفاده مي‌شده است. انجير ميوه‌اي مي باشد که تمام خواص قندهاي طبيعي را داراست و مي‌توان براي کودکان از شيره آن استفاده کرد. بعضي از مرباهاي آماده و بهداشتي هم از شيره انجير تهيه مي‌شود. خاصيت ملين بودن انجير مربوط به دانه‌هاي اين ميوه بهشتي است که در صورت تمايل مي‌توان آنها را خارج کرد. تاثير اين دانه‌ها در رفع تب قابل توجه مي باشد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره