نماد آخرین خبر

بهترین خوراکی‌ها برای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی

منبع
مهر
بروزرسانی
بهترین خوراکی‌ها برای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی

مهر/ مادران باردار و شيرده اي که به بيماري کرونا مبتلا شده اند بايد آب بدن به مقدار کافي تأمين شود و مصرف مايعاتي چون سوپ‌ها مثل سوپ مرغ و آب ميوه‌ها را افزايش دهند.

وعده‌هاي غذايي کم حجم با دفعات زياد استفاده شود همچنين در صورت بروز اسهال، از وعده‌هاي غذايي سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهاي خيلي داغ و خيلي سرد و پرچرب پرهيز شود.

در صورت عدم تحمل شير از مصرف آن خودداري شود. ميوه‌هايي همچون سيب و موز مفيد است ولي ميوه‌هايي مثل هلو و انجير مصرف نشود.

وعده‌هاي غذايي کوچک و حاوي مقادير بالاي مواد مغذي شامل پروتئين با کيفيت بالا، ويتامين‌ها و مواد معدني مصرف شود. از مواد غذايي غني از ويتامين و املاح بخصوص انواع ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه و فصل بيشتر استفاده شود.

مراقبت‌هاي تغذيه‌اي مادران باردار و شيرده
- ارائه وعده‌هاي غذايي کوچک در طول روز حاوي مواد مغذي از جمله پروتئين با کيفيت بالا، ويتامين‌ها و مواد معدني

- افزايش دفعات وعده‌هاي غذايي

- تأمين آب بدن با استفاده از آب آشاميدني سالم و مصرف مايعاتي چون سوپ‌ها و آب ميوه‌هاي طبيعي

- استفاده از انواع ميوه‌هاي در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبي، کيوي، پرتقال) و سبزي‌ها (اسفناج، جعفري، هويج، کدو حلوايي، گوجه فرنگي و سيب زميني) در برنامه غذايي روزانه

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar