۳ ماده غذایی جادویی برای درمان درد مفاصل

باشگاه خبرنگاران/ امروزه درد مفاصل يکي از بيماريهاي رايج در ميان مردم است. با توجه به تغيير سبک زندگي مردم در دنياي مدرن، شاهد آن هستيم که روز به روز بر شمار کساني که از درد مفاصل خود شکايت دارند افزوده ميشود. با اين حال، متخصصان علوم تغذيه راهکارهاي سادهاي براي اين افراد پيشنهاد ميکنند.
سرگئي اوبلوگو، متخصص علوم تغذيه در اين باره ميگويد: افرادي که از درد مفاصل رنج ميبرند بايد برخي مواد غذايي را در رژيم خود قرار دهند. اين مواد غذايي عبارتند از ميوه کيوي به دليل آنکه سرشار از ويتامين C است، جو دو سر به دليل آنکه داراي منگنز است و در نهايت ماهي مکرل به دليل آنکه غني از امگا ۳ است.
او بيان کرد: در صورت مصرف نصف يک کيوي، نياز روزانه فرد به ويتامين C تامين ميشود. اين ويتامين نقش مهمي براي بازيابي و بهبود غضروف دارد همچنين اين ويتامين براي کارکرد درست مفاصل و غضروف ضروي است.
منگنز، يکي ديگر از مواردي است که براي بدن انسان و به خصوص کساني که از درد مفاصل رنج ميبرند لازم است، زيرا در تشکيل الياف کلاژن ضروري است. ميتوان با مصرف بشقاب کوچکي از فرني جو دو سر نياز بدن به منيزم را تامين کرد.
نيازي نيست افرادي که از درد مفاصل رنج ميبرند به صورت روزانه از فرني جو دو سر استفاده کنند، مصرف بشقاب کوچکي از اين غذا ميتواند نياز دو روز فرد را به منيزم تامين کند.
همچنين به کساني که درد مفاصل دارند توصيه ميشود مقدار کمي ماهي مکرل که غني از اسيد امگا ۳ است؛ مصرف کنند. مصرف زياد اين ماهي به دليل آنکه ميتواند براي سلامتي بدن مضر باشد توصيه نميشود. متخصصان ميگويند براي تامين نياز روزانه بدن به امگا ۳ تنها لازم است روزانه ۳۰ گرم از ماهي مکرل استفاده کرد. بهتر است ماهي را به تکههاي کوچک تقسيم کرده و هر روز تکهاي از آن را مصرف کنيد.