نماد آخرین خبر

به جای قرص ایبوپروفن این مواد طبیعی سالم را بخورید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
به جای قرص ایبوپروفن این مواد طبیعی سالم را بخورید

ايرنا/ بهترين گام براي مصون ماندن از اين عوارض، از بين بردن درد و کاهش طول دوره آن، متوسل شدن به گزينه‌هاي طبيعي است که در هر آشپزخانه‌اي پيدا مي‌شود. خوشبختانه برخي از مواد غذايي اين قابليت را دارند که بدون ايجاد عارضه جدي روي دستگاه گوارش کاهنده سردرد، درد مفاصل، و يا ساير درد‌هاي آزاردهنده باشند:

روغن زيتون: اولئوکانتال موجود در اين روغن دقيقا مي‌تواند مانند ايبوپروفن عمل کند. حدود سه چهارم قاشق غذاخوري روغن زيتون برابر با ۲۰۰ ميلي گرم ايبوپروفن است. رژيم غذايي کشور‌هاي حوزه درياي مديترانه که روغن زيتون يکي از مواد اصلي آن است، از مدت‌ها قبل براي سلامتي انسان از جمله کاهش خطر سکته مغزي، بيماري‌هاي قلبي، سرطان سينه، سرطان ريه و برخي از انواع فراموشي مفيد تشخيص داده شده بود. پژوهشگران هنگامي متوجه اين خاصيت روغن زيتون شدند که مشاهده کردند روغن زيتون فرآوري نشده مانند ايبوپروفن موجب ناراحتي در قسمت عقب گلو مي‌شود.

پوست بيد: پوست بيد سفيد به طور سنتي براي درمان استئوآرتريت، کمردرد و ساير بيماري‌هاي دردناک مانند تاندونيت استفاده مي‌شده است. شما همچنين مي‌توانيد براي امدادرساني فوري به کساني که سردرد دارند، از آن استفاده کنيد. ساليسين ماده تشکيل‌دهنده فعال در اين پوست درخت است که در معده به اسيد ساليسيک تبديل مي‌شود و خاصيت ضد التهاب و ضد درد دارد.

کپسايسين: يک ماده شيميايي است که در فلفل وجود دارد و جايگزين خوبي براي ايبوپروفن است به‌خصوص در افرادي که از درد‌هاي عضلاني، سردرد‌هاي مکرر، درد مفاصل رنج مي‌برند. اگر از يک بيماري دردناک رنج مي‌بريد مي‌توانيد فلفل چيلي را به رژيم غذايي خود به طور منظم اضافه کنيد. براي درمان درد‌هاي حاد نيز مي‌توانيد از کرم‌هاي حاوي کپسايسين براي ماساژ بخش آسيب ديده استفاده کنيد.

کورکومين: مولکول فعال موجود در زردچوبه و داراي خواص ضد التهابي است. کورکومين با مسدود کردن پروتئين‌هايي که به التهاب کمک مي‌کند و نيز متوقف کردن انتقال دهنده عصبي از فرستادن سيگنال درد به مغز مي‌تواند در تسکين درد موثر باشد. همچنين کاهش شانس ابتلا به آلزايمر و نيز برخي سرطان‌ها از ديگر خواص اين ترکيب شيميايي است که مي‌تواند به‌عنوان قرص يا با افزودن زردچوبه به رژيم غذايي وارد بدن شود.

کندر: خواص ضدالتهابي اين گياه هندي به اسيد‌هاي بوسوليک مربوط مي‌شود که بر اساس تحقيقات توانايي بهبود گردش خون، از جمله خون‌رساني به مفاصل و پيشگيري از التهاب را با سد کردن راه گلبول‌هاي سفيد خون براي ورود به بافت‌هاي آسيب ديده دارد. اين گياه به صورت پماد در داروخانه‌ها موجود است.

اسيد‌هاي چرب امگا ۳: امگا ۳ التهاب و درد گردن و کمر را کاهش مي‌دهد. مطالعات نشان داده‌اند کساني که دچار گردن درد‌هاي غير جراحي هستند، با دريافت ۱۲۰۰ ميلي گرم امگا ۳ در روز، ۶۰ درصد کاهش درد را گزارش کرده‌اند. علاوه بر اين، امگا ۳ خستگي، درد عضلاني، خشکي و خارش پوست، سردرد، بي خوابي، شکنندگي مو و ناخن‌ها و عدم تمرکز را کاهش مي‌دهد و براي التيام بيماري‌هاي قلبي عروقي، رماتيسم مفصلي، آسم و کاهش التهاب آرتريت روماتوئيد موثر است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره