ايسنا/ محققان انگليسي مي‌گويند تبديل روزانه ۱۲ دقيقه پياده‌روي آهسته به ۷ دقيقه پياده‌روي سريع مي‌تواند احتمال مرگ زودرس را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

 محققان دانشگاه کمبريج با استفاده از اطلاعات رديابي تناسب اندام نشان دادند که زماني‌ که صحبت از طول عمر به ميان مي آيد، مهم نيست چه قدر ورزش مي‌کنيد بلکه مهم قدرت آن است.

 محققان گفتند که اين يافته‌ها به دستگاه‌هاي پوشيدني تناسب اندام کمک مي‌کند که به طرز ويژه‌تري به بهبود سلامتي افراد کمک کنند.

نتايج اين پژوهش نشان داد که حجم بيشتر مصرف انرژي ناشي از فعاليت بدني، با ميزان مرگ و مير کمتر همراه است.

در اين مطالعه تسا استرين اپيدميولوژيست از دانشگاه کمبريج و همکارانش اطلاعات سلامت و تناسب اندام ۹۶ هزار و ۴۷۶ نفر را بررسي کردند.

شرکت کنندگان در اين تحقيق به طور متوسط به مدت ۳ سال و يک ماه مورد مطالعه قرار گرفتند و در اين مدت ۷۳۲ نفر از افراد مورد مطالعه فوت کردند. 

علاوه بر اين، محققان افزودند که دستيابي به همان مصرف انرژي با استفاده از فعاليت با شدت بالاتر، مزاياي بيشتري نسبت به فعاليت فيزيکي با شدت پايين‌تر دارد.

اين پروژه تحقيقاتي طولاني مدت به دنبال شناسايي عوامل ژنتيکي و محيطي بود که در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند.

محققان با استفاده از ردياب‌هاي سلامت شرکت‌کنندگان پژوهش، مصرف انرژي و تاثير شدت اين فعاليت‌هاي بدني را بررسي کردند.

نتايج نشان داد که تبديل روزانه ۱۲ دقيقه پياده‌روي آهسته به ۷ دقيقه پياده‌روي سريع و قدرتي مي‌تواند احتمال مرگ زودرس را تا ۳۰ درصد کاهش مي‌دهد يا افزودن ۲ دقيقه پياده روي شديد به انتهاي ۳۵ دقيقه پياده روي معمولي در هر روز ميتواند احتمال مرگ زودرس را تا حدود ۲۱ درصد کاهش دهد.

نتايج اين پژوهش در مجله " Nature Medicine" انتشار يافت.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar