مجله ایلیاد/ مصرف لوبیا، عدس، نخودفرنگی و دیگر حبوبات خطر ابتلا به بیماری قلبی، بیماری عروق کرونر قلب و فشار خون بالا را کاهش می دهد.
دکتر «هانا کالئوا» از کمیته ی پزشکان و موسسه ی پزشکی بالینی و تجربی، می گوید: «بیماری قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در جهان است که نزدیک به یک میلیارد دلار در روز برای ایالات متحده ی آمریکا هزینه در بر دارد. این تحقیق نشان می دهد که یک ماده ی خام، قابل دسترس و ارزان می تواند همه چیز را تغییر دهد.»

دکتر کالئوا و همکارانش پایگاه های داده ی «PubMed»، «MEDLINE»، «EMBASE» و «Cochrane» را در سال 2019 جستجو کردند. آن ها مطالعات گروهی آینده پژوه که فرضیه ی تاثیر حبوبات بر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و نشانگرهای مربوطه را ارزیابی کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند. آن ها دریافتند کسانی که بیشتر حبوبات مصرف می کنند، نسبت به کسانی که کمتر حبوبات جذب می کنند با کاهش شیوع بیماری قلبی عروقی، بیماری عروق کرونر قلب و فشار خون بالا به میزان 10 درصد همراه هستند.

آن ها می گویند: «لوبیاها و حبوبات دیگر به نفع سلامت قلبی عروقی هستند، زیرا غنی از فیبر، پروتئین گیاهی و ریزمغذی های دیگر اما مقدار کمی چربی، بدون کلسترول و مقدار کمی شاخص گلیسمی هستند.»
دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها بیان می کند که آمریکایی ها حبوبات زیاد مصرف نمی کنند و توصیه می کند که بهتر است سه پیمانه در هفته حبوبات مصرف کنند. آمریکایی ها به طور میانگین کمتر از یک پیمانه در هفته حبوبات مصرف می کنند. دکتر کالئوا می گوید: «آمریکایی ها به طور متوسط کمتر از یک وعده حبوبات در روز مصرف می کنند. افزودن لوبیاهای بیشتر به سبد غذایی مان، می تواند ابزار قدرتمندی برای مبارزه با بیماری قلبی و کاهش فشار خون باشد.» 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar