

باشگاه خبرنگاران/ برخي مواد غذايي در حالي که ميتوانند مقوي و خوشمزه باشند، در برخي شرايط سلامت بدن را تهديد ميکنند. همه افراد بايد در شستشو و پخت مواد غذايي دقت زيادي داشته باشند که به بيماريهاي مختلف گرفتار نشوند.
در ادامه به تعدادي از اين نوع مواد غذايي خوشمزه اما خطرناک اشاره شده است؛
اگر تخم مرغ به طور صحيح پخته نشود، ميتواند به منبع عفونت ناشي از باکتري سالمونلا تبديل شود.
بسياري از گونههاي قارچ سمي هستند و ميتوانند منجر به مسموميت يا مرگ شوند.
کلم بروکلي، کاهو، اسفناج و شابانک ميتوانند عفونتهايي مانند اشريشيا کلي به همراه داشته باشند.
اين نوشيدني منجر به زرد شدن دندان ها، کم آبي و اختلال در خواب ميشود.
براي نوزادان و جنين مضر است، زيرا اين ماده غذايي بر سيستم عصبي تأثير منفي ميگذارد.
طبق تحقيقات، اين محصول يکي از شايعترين دلايل مرگ ناشي از آلرژيهاي غذايي است.