نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

نسخه سحرآمیز ترامپ برای دورزدن کرونا

منبع
برترين ها
بروزرسانی
نسخه سحرآمیز ترامپ برای دورزدن کرونا

برترين ها/ خبر داغ اين روزها، مبتلا شدن ترامپ و همسرش به کوويد-۱۹ و بستري شدنش مي‌باشد. اينکه ترامپ واقعا به کرونا مبتلا شده و يا اينکه به گفته عده‌اي شو تبليغاتي و فرار از مناظره‌هاي انتخاباتي است به کنار آنچه که باعث شده امروز درباره اين موضوع مطلبي کار کنيم فقط و فقط درباره نسخه شايد معجزه آساي ترامپ که به دستور خودش توسط پزشک معالجش در رسانه‌ها دست به دست شده، مي‌خواهيم صحبت کنيم. برعکس تصور عموم از واکسن خاص يا داروي سحرآميز خبري نيست.  


نسخه سحرآميز ترامپ براي دورزدن کرونا

کايلي مک‌اناني، سخنگوي کاخ سفيد هم در بيانيه‌اي گفت: تا عصر جمعه رئيس‌جمهوري آمريکا خسته، اما با روحيه خوب بود. او تحت نظارت تيمي از کارشناسان قرار دارد و گام‌هاي بعدي بررسي مي‌شوند. بانوي اول سرفه مي‌کند و سردرد دارد، اما مابقي خانواده ترامپ تست کروناي منفي داشتند.

به گفته پزشک کاخ سفيد، ترامپ تا شامگاه جمعه به مکمل اکسيژن نيازي نداشته است، اما پزشکان درمان با رمديسيوير را آغاز کردند.

در نسخه لو رفته داروهاي تجويز شده عبارتند از زينک، ويتامينd، فاموتيدين، ملاتونين و آسپرين. شان کانلي، پزشک رئيس‌جمهوري آمريکا اعلام کرد: ترامپ مقدار تجويز شده‌اي از کوکتل آنتي‌بادي دريافت کرده، علاوه بر اين، ترامپ زينک، ويتامين دي، فاموتيدين، آسپرين و ملاتونين دريافت کرده است. 

ترامپ از چه دارويي براي درمان استفاده مي‌کند؟

در ادامه قصد داريم به توضيحاتي درباره‌ي دارو‌هاي تجويز شده بپردازيم:

ويتامين دي

نتايج مطالعه جديدي در ايالات متحده آمريکا نشان داد که احتمالا بين کمبود ويتامين دي در بدن و ابتلاي شديد به کوويد۱۹ رابطه‌اي وجود دارد. تحقيقات نشان داده هرچقدر سطح ويتامين دي پايين‌تر باشد، ايمني بدن ضعيف‌تر و احتمال ابتلا به کرونا بيشتر است، به همين دليل مصرف ويتامين دي و ويتامين سي اهميت زيادي دارد.

ويتامين دي که ويتاميني محلول در چربي است، نقشي اساسي در تقويت واکنش‌هاي ايمني بدن دارد و از آنجا که در حال حاضر معمولا مواد غذايي مورد استفاده توسط انسان‌ها از ويتامين دي کافي برخوردار نيست، افراد براي تامين ويتامين دي، وابسته به اشعه ماوراء بنفش خورشيد هستند. از سوي ديگر مکمل‌هاي غذايي نيز مي‌توانند سطح ويتامين دي بدن را افزايش دهند.

فاموتيدين

هرروز تعداد زيادي از دارو‌هاي مختلف براي درمان کوويدـ۱۹ آزمايش مي‌شود. يکي از کانديدا‌هاي عجيب براي درمان اين ويروس دارويي به نام فاموتيدين است که براي سوزش معده به کار مي‌رود. بر اساس مطالعاتي که در مجله گوت منتشر شد، استفاده از اين دارو، نتايج مثبتي در درمان بيماران مبتلا به کوويد ۱۹ داشته است. فاموتيدين که به خانواده دارو‌هاي ضد اسيد تعلق دارد، ممکن است يکي از کانديداي درمان ويروس کرونا محسوب شود.

نخستين بار پزشکان چيني در ووهان متوجه شدند بسياري از نجات‌يافتگان سالمند و بالاي ۸۰ سال اين بيماري داروي سوزش معده مصرف مي‌کنند. آن‌ها متوجه شدند ميزان زنده ماندن در افراد سالمند فقير دچار کوويد-۱۹ بالاتر است. سالمندان فقير به جاي امپرازول از داروي فاموتيدين استفاده مي‌کنند که ارزان‌تر است. بررسي ۶۲۱۲ سابقه پزشکي در چين نشان داد ميان بيماراني که به دستگاه تنفس مصنوعي وصل شده بودند ۱۴ درصد از بيماران سالمندي که فاموتيدين مصرف مي‌کردند درگذشته‌اند. در مقابل ميزان مرگ‌ومير افرادي که امپرازول مصرف مي‌کردند ۲۷ درصد بود.

عوارض داروي فاموتيدين

مصرف فاموتيدين ممکن است منجر به عوارضي مانند سردرد، يبوست يا اسهال شود. اگر هر يک از اين عوارض ادامه يافت يا بدتر شد به سرعت با پزشک خود تماس بگيريد. در صورتي که دکتر گوارش داروي فاموتيدين را براي شما تجويز کرده است، مطمئن باشيد فوايد آن بيش از مضراتش خواهد بود. در حال حاضر کار آزمايي باليني بر روي ترکيب دو داروي فاموتيدين و ضد مالاريا براي درمان بيماري کوويد ۱۹ در حال انجام است.

زينک

بررسي شواهد نشان مي‌دهد که زينک يا روي ماده معدني است که ميتواند با تقويت ايمني ضد ويروسي و مهار التهاب، اثرات محافظتي در برابر ويروس کرونا داشته باشد.

نسخه سحرآميز ترامپ براي دورزدن کرونا

زينک از توليد و بلوغ گلبول‌هاي سفيد که مهمترين عوامل سيستم ايمني بدن هستند، حمايت مي‌کند. انواع مختلفي از گلبول‌هاي سفيد وجود دارند که برخي از آن‌ها با توليد آنتي بادي‌ها، پاتوژن‌ها را گرفته و از بين مي‌برند و سيستم ايمني بدن را پس از عفونت به حالت عادي برمي گردانند.

هم‌چنين به تنظيم التهاب نيز کمک مي‌کند. در حالي که پاسخ التهابي براي مقابله با عفونت ضروري است، توليد بيش از حد سيتوکين‌هاي التهابي در اوايل عفونت مسئول برخي از بدترين علائم کوويد-۱۹ ميباشد. در اين بررسي‌ها شواهدي وجود دارند که نشان مي‌دهند زينک ممکن است اثرات ضد التهابي در ذات الريه داشته باشد و باعث کاهش آسيب به بافت ريه مي‌شود.

ملاتونين

يکي از درمان‌هايي که اين روز‌ها مورد توجه قرار گرفته و نتايج اميدوار کننده‌اي نيز در مورد آن به دست آمده، استفاده از ملاتونين است. احتمالاً پيش از اين بار‌ها نام ملاتونين را شنيده ايد. بله حدستان درست است، ملاتونين در واقع هماني است که به هورمون خواب مشهور است. ملاتونين خواب آور نيست، بلکه با تأثير بر ساعت زيستي بدن، چرخه خواب شما را تنظيم مي‌کند. ملاتونين هورموني است که بدن به صورت طبيعي توليد مي‌کند. همچنين اين هورمون به شکل مکمل در دسترس است.

يکي از کارکرد‌هاي مهم ملاتونين اين است که مي‌تواند به عنوان يک آنتي اکسيدان و ماده ضد التهاب عمل نموده و عملکرد سيستم ايمني بدن را متعادل کند. همين تأثيرات موجب شده دانشمندان براي درمان احتمالي بيماري کرونا، دست به دامن اين هومون شوند.

آسپرين

متخصصين ايتاليايي با کالبد شکافي ۱۰۰ بيمار مبتلا به کرونا دريافتند ويروس کرونا، باکتري است و به آنتي بيوتيک‌ها پاسخ مي‌دهد، همچنين با ضد انعقاد کننده‌ها، مي‌توانند بيماران مبتلا به کرونا را درمان کنند. اين پزشکان ايتاليايي مدعي شدند دليل اصلي مرگ بيماران مبتلا به کرونا، مشکلات تنفسي نيست، بلکه لخته شدن خون است که باعث مختل شدن اکسيژن رساني به اندام‌ها و در نهايت مرگ اين بيماران مي‌شود. آن‌ها معتقدند که بيماران مبتلا به کرونا به آساني با آسپرين و داروي رقيق کننده خون درمان مي‌شوند. اين در حالي است که سازمان جهاني بهداشت، ذات‌الريه يا عفونت ريه را دليل اصلي مرگ بيماران مبتلا به کوويد-۱۹ اعلام کرده است.

رمدسيوير

ترامپ از چه دارويي براي درمان استفاده مي‌کند؟

يکي از دارو‌هايي که اين روز‌ها از آن صحبت مي‌شود، داروي رمدسيوير مي‌باشد که با استفاده از آن، نتايج مثبتي در بهبود شماري از بيماران بستري و حاد، مشاهده شده است.

به گفته مسئولين شرکت گيلياد، داروي رمدسيوير مي‌تواند نحوه عملکرد ادونوزين يکي از ۴ عنصر قليايي تشکيل دهنده «آر ان اي» را شبيه سازي نمايد و زمانيکه ژن‌هاي ويروس کرونا مي‌خواهند با ادونوزينبا ترکيب شوند به جاي آن با رمدسيوير ترکيب شوند و اين ماده که يک آنالوگِ آدنوزين است با عملکرد آنزيم آران‌اي پليمراز وابسته به آران‌اي تداخل ايجاد نمايد و جلوي نمونه‌خواني و ويرايش ژنتيکي ويروس را بگيرد و در نتيجه توليد و تکثير ويروس را کاهش مي‌دهد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar