پای مرغ چه معجزهای در بدن میکند؟

باشگاه خبرنگاران/ پاي مرغ به عنوان يک غذاي ايراني شناخته شده است و طرفداران خاص خود را دارد، اين غذا سرشار از کلاژن است. کلاژن يک ماده مفيد براي حفظ سلامت جسماني و جواني، تقويت استخوان ها و کشش پوست است، اما بسياري از افراد تمايل چنداني به مصرف پاي مرغ نداشته و آن را به صورت کامل از برنامه غذايي خود حذف کرده اند.
پاي مرغ سرشار از منيزيم، کلسيم و فسفر است، همين عامل باعث بازسازي پوست، از بين رفتن چين و چروک پوست، تقويت سيستم ايمني، تسريع زخم ها، سلامت لثه ها، جلوگيري از شکستگي، مانع بروز پوکي استخوان، کمک به رشد قد کودکان و تقويت عروق خوني خواهد شد.
فوايد مصرف پاي مرغ
۱- بهترين درمان براي پوکي استخوان
۲- بهترين درمان براي بيماري راشيتيسم
۳- از پوسيدگي مفصلها و غضروفهاي بدن جلوگيري ميکند
۴- بهترين پيشگيري و درمان صداي مفاصل در حال فرسايش
۵- جايگزيني مناسب براي قرصهاي غضروف ساز اروپايي و آمريکايي
۶- مناسب براي درمان براي سرماخوردگي و ضعف شديد
۷- کمکي براي رشد بهتر کودک و نوجوان
۸- منبع گلوکزامين و سولفات کندورايتين
۹- ترميم کننده شکستگي استخوان
۱۰- بهبود دهنده کمردرد يا ديسک کمر
افرادي که مبتلا به چربي خون و کلسترول بالا هستند بايد هنگام خوردن اين عصاره مقداري آب ليموترش و يا آب غوره به غذاي خود اضافه کنند.
پاي مرغ داراي کلسيم، ويتامينD و ژلاتين فراواني است که براي درمان آرتروز، روماتيسم و شکستگي استخوانها بسيار توصيه ميشود.
بدن توانايي توليد ويتامين ها، مواد معدني و حياتي مورد نياز را ندارد، اما با استفاده از پاي مرغ ميتوانيد اين مواد را تأمين کنيد. طبق توصيه پزشکان و متخصصان ، استفاده از عصاره پاي مرغ در سوپ بسيار مفيد است. از اين فرآورده ميتوان در درمان و ترميم نکروز استفاده کرد.
تقويت بينايي
پاي مرغ به علت وجود ترکيباتي از جمله ويتامين A که حاوي رتينول، آلفا، بتاکاروتن و ليکوپن بوده، براي تقويت بينايي مفيد است. به دليل ويتامينها و مواد معدني موجود در مرغ استفاده از آن موجب پيشگيري از اختلالات پوستي و در نتيجه شفاف شدن پوست ميشود.
مصرف پاي مرغ بدون کندن پوست آن بسيار در درمان افسردگي و اضطراب مؤثر است، همچنين باعث تقويت سيستم گوارشي شده و از ريزش مو و سفيد شدن آن جلوگيري ميکند.