

هفته نامه آتيه نو/ پاييز، فصل انگور است و انار و انجير؛ ميوههايي که هرکدام ويژگيهاي خود را دارند. اما انگور از نظر تنوع رنگ و ويژگيهاي تغذيهاي بينظير است.
خوردن روزانه نصف فنجان انگور همراه با صبحانه يا به عنوان ميانوعده بسيار مهم است؛ اما ؟
آنتياکسيدان: انگور، رنگ و طعمهاي متنوعي دارد. دليل اين تنوع رنگ، وجود آنتياکسيدانهاي مختلف در هر يک از رنگهاست. آنتياکسيدانها تأثير مستقيم روي عملکرد سيستم ايمني بدن دارند.
ويتامين (C): هر يک فنجان انگور قرمز يا سبز حاوي 27 درصد از ويتامين مورد نياز روزانه بدن است. اين ويتامين براي تقويت سيستم ايمني بدن و به شکل مشخص جلوگيري از سرماخوردگي و آنفولانزا مؤثر است. از آنجايي که در فصل پاييز پوست خشک ميشود، ويتامين (C) موجود در انگور به حفظ کيفيت پوست نيز کمک ميکند.
ويتامين (K): هر يک فنجان انگور قرمز يا سبز حاوي 28 درصد از نياز روزانه ما به ويتامين (K) است.
هيدرات کربن: هر يک فنجان انگور قرمز يا سبز حاوي 27.3 گرم هيدرات کربن است. اين ترکيب براي بهبود عملکرد مغز ضروري است. بنابراين اگر انگور را صبح همراه صبحانه ميل کنيد، قند لازم براي شروع فعاليت مغز نيز در اختيار آن قرار خواهد گرفت.
پتاسيم: هر يک فنجان انگور قرمز يا سبز حاوي 228 ميليگرم پتاسيم است. پتاسيم يکي از عناصر مهم براي تنظيم فشار خون است. کمبود پتاسيم، نوسان فشار خون و تأثير منفي بر سلامت قلب و رگها ميشود.
املاح: به غير از مواردي که به آن اشاره شد، انگور حاوي مس، منيزيم، ريبوفلاونوئيدها، تيامين، پروتئين و فيبر است.