نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سلامت

چقدر طول می‌کشد تا موارد شدید کوید١٩ بهبود پیدا کند؟

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
چقدر طول می‌کشد تا موارد شدید کوید١٩ بهبود پیدا کند؟

خبرآنلاين/ دکتر مسعود مرداني گفت: تب، سردرد، بدن درد، دردهاي عضلاني، اسهال و غيره از علايم ابتلا به کرونا است و اگر فردي اين علايم را داشت بايد سريعا خود را قرنطينه کند و اگر مي خواهد تست کرونا را انجام دهد، بايد چهار تا هفت روز از دوره ابتلا به بيماري بگذرد.

وي اظهار داشت: در ابتداي ابتلا به کرونا و در هنگام شروع علايم به ويژه سرفه و عطسه احتمال انتقال ويروس به ساير افراد بيشتر است، اما افراد فاقد علامت نيز در صورتي‌ که در فاصله نزديک با ساير افراد قرار گيرند مي‌توانند منجر به انتقال ويروس شوند، زيرا احتمال کمتري دارد که خود را قرنطينه کنند.

مرداني ادامه داد: بيشتر افرادي که به ويروس کرونا آلوده و داراي علامت هستند، معمولا ۱۰ روز بعد از رفع علايم ديگر ناقل اين بيماري محسوب نمي‌شوند، کساني که نتيجه تست کروناي آنها مثبت بوده اما علامتي از اين بيماري را تجربه نکرده‌اند، ۱۰ روز بعد از آزمايش ديگر ناقل محسوب نمي‌شوند ولي بايد ۱۴ روز در قرنطينه باشند.

زمان لازم جهت بهبودي بيماري کرونا چقدر است؟

اين استاد دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي گفت: افراد مبتلا به موارد خفيف کرونا طي يک تا دو هفته بهبود مي‌يابند، اما در موارد شديد، زمان لازم براي بهبودي مي‌تواند ۶ هفته يا بيشتر طول بکشد و برخي افراد ممکن است مشکلات جسمي و رواني طولاني‌مدت را تجربه کنند.

مرداني افزود: آنها ممکن است به طور متناوب با گذشت زمان بهبود يافته و يا بدتر شوند و مشکلات مختلفي مانند خستگي و مشکل در تمرکز تا اضطراب، ضعف عضلات و ادامه پيدا کردن تنگي نفس را تجربه کنند.

وي تصريح کرد: ممکن است افراد چند روز بعد از احساس بهبودي و بهتر شدن، هنوز به اين ويروس آلوده بوده و ناقل باشند اما پس از گذشت ۱۰ روز از رفع کامل علايم، اگر نياز به بيرون رفتن از منزل داشتند از ماسک استفاده کرده و تا حد ممکن از لمس سطوح خودداري و فاصله اجتماعي را رعايت کنند.

عضو ستاد ملي مقابله با کرونا تاکيد کرد: افراد اگر حس کردند با علايم خفيفي چون سردرد و آبريزش بيني بيمار هستند، تا زمان بهبود در خانه بمانند؛ زيرا پرهيز از ارتباط با ديگران و عدم مراجعه به مراکز درماني مي تواند موجب عملکرد بهتر اين مراکز و کمک به محافظت از آنها و ديگران در برابر کرونا باشد.

مرداني خاطرنشان کرد: اگر تب، سرفه و مشکل تنفسي داريد، سريعا به پزشک مراجعه کنيد زيرا ممکن است علايم شما به دليل عفونت تنفسي يا بيماري جدي ديگري باشد، اگر به تازگي سفر کرده ايد يا در تماس با ديگر مسافران بوديد به ارائه دهندگان خدمات بهداشتي اطلاع دهيد، اين کار مانع از گسترش احتمالي کرونا مي شود.

وي از مردم خواست با توجه به تعطيلات پيش رو به سفر نروند زيرا در اوج همه گيري کرونا هستيم و نيروي انتظامي بايد محدوديت هاي اساسي را براي جلوگيري از تردد مردم به ساير شهرها انجام دهد.

مرداني گفت: موج سوم کرونا در بسياري از شهرهاي کشور آغاز شده و نگران تبعات جبران ناپذير اين بيماري بر سلامت جامعه هستيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar