معرفی سالمترین پنیرهای جهان
باشگاه خبرنگاران/ برخي افراد از خوردن پنير بسيار نگران هستند؛ زيرا سرشار از چربي، سديم و کالري است. با اين حال، پنير همچنين يک منبع عالي از پروتئين، کلسيم و بسياري از مواد مغذي ديگر است.
خوردن پنير ممکن است به کاهش وزن کمک و از بيماريهاي قلبي و پوکي استخوان جلوگيري کند. برخي از انواع پنير نسبت به انواع ديگر سالمتر هستند.
سالمترين انواع پنير عبارتند از:
پنير موزارلا
موزارلا نوعي پنير سفيد نرم و داراي رطوبت بالاست. منشا آن ايتاليا است و معمولاً از يا شير گاو تهيه ميشود. ميزان سديم و کالري موتزارلا نسبت به ساير پنيرها کمتر است؛ اين پنير حاوي ۸۵ واحد کالري، ۶ گرم پروتئين، ۶ گرم چربي، ۱ گرم کربوهيدرات، ۱۷۶ ملي گرم سديم و ۱۴ درصد کلسيم است.
پنير رگه آبي
اين پنير از شير گاو، بز يا گوسفند تهيه ميشود و يکي از انواع مغذي پنير است؛ پنير رگه آبي حاوي درصد بالاتري از کلسيم نسبت به انواع ديگر پنيرها بوده و حاوي ۱۰۰ واحد کالري، ۶ گرم پروتئين، ۸ گرم چربي، ۱ گرم کربوهيدرات، ۳۸۰ ميلي گرم سديم و ۳۳ درصد کلسيم است.
از آنجايي که پنير رگه آبي داراي کلسيم زياد به عنوان يک ماده مغذي ضروري براي سلامت استخوان است، افزودن آن به رژيم غذايي شما ميتواند از مشکلات بهداشتي مرتبط با استخوان جلوگيري کند.
پنير سفيد
پنير سفيد معمولاً از شير گوسفند يا بز تهيه ميشود و با توجه به اينکه براي حفظ طراوت و شادابي در آب نمک بسته بندي ميشود، ميتواند سديم زيادي داشته باشد. با اين حال، معمولاً از بسياري از پنيرها کالري کمتري دارد و حاوي ۸۰ واحد کالري، ۶ گرم پروتئين، ۵ گرم چربي، ۱ گرم کربوهيدرات، ۳۷۰ ميلي گرم سديم و ۱۰ درصد کلسيم است.
پنير دَلَمه
پنير دلمه يک پنير سفيد و نرم است که از کشک شير گاو تهيه ميشود. گفته ميشود که منشأ آن ايالات متحده است و در مقايسه با پنيرهاي ديگر پروتئين بالاتري دارد و حاوي ۱۲۰ واحد کالري، ۱۲ گرم پروتئين، ۷ گرم چربي، ۳ گرم کربوهيدرات، ۵۰۰ ميلي گرم سديم و ۱۰ درصد کلسيم است.
اين پنير سرشار از پروتئين است، اما کالري کمي دارد، به همين دليل مصرف آن براي کاهش وزن توصيه ميشود.
پنير ريکوتا
ريکوتا يک پنير ايتاليايي است که از آب باقي مانند از ديگر پنيرهاي شير گاو، بز، گوسفند بدست ميآيد. ريکوتا داراي يک قوام خامهاي است و اغلب به عنوان يک نوع سبکتر از پنير دلمه توصيف ميشود. اين پنير حاوي ۱۸۰ واحد کالري، ۱۲ گرم پروتئين، ۱۲ گرم چربي، ۸ گرم کربوهيدرات، ۳۰۰ ميلي گرم سديم و ۲۰ درصد کلسيم است.