میوه ها را با پوست نخورید

باشگاه خبرنگاران/متخصص تغذيه گفت: استفاده بيش از اندازه مواد افزودني و به کار بردن درصد بالايي از آفتکشها در ميوهها عامل آسيبهاي جدي به سلامت است.
تا به الان همه ما شنيده ايم که پوست ميوهها ميتوانند فوايد زيادي براي بدن افراد داشته باشند اما اين در حالي است که استفاده بيرويه از کودهاي شيميايي قابليت نفوذ در پوست ميوهها و سبزيها را دارند.
خديجه رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره نگهداري پوست ميوه ها اظهار کرد: امروزه استفاده بيش از اندازه مواد افزودني و به کار بردن درصد بالايي از آفتکشها در ميوهها ميتوانند آسيبهاي جدي را به افراد وارد کنند. به همين دليل افراد نبايد به هيچ عنوان قسمتهاي اضافي ميوهها را مصرف کنند.
او گفت: تا به الان گفته شده است که پوست ميوه ها مي تواند موجب لاغري افراد شود در حالي سخت در اشتباه هستند، زيرا جز آسيب هيچ اثر خوب ديگري نخواهند داشت. پوست ميوهها بايد کنده شود و تنها خود ميوه خورده شود البته در موارد خشک شده آنها بايد نکات بهداشتي خوب رعايت شود.هيچ ميوهاي با پوست استفاده نشود و فقط در صورت ارگانيک بودن مصرف پوست ميوه بلامانع است.
رحماني بيان کرد: البته نميتوان تنها با نوشته روي بسته ميوه متوجه شد که اين ميوهها ارگانيک هستند يا خير. به همين دليل بهتر است خوب شسته و تا جايي که امکان دارد بدون پوست ميوه خورده شود.
او گفت: در شرايط کرونايي هم که شرايط کمي سختتر از قبل شده بايد افراد با دقت بيشتري در شست و شوي مواد غذايي و به خصوص ميوهها داشته باشند تا به خود و ديگر اعضاي خانواده آسيب وارد نکنند؛ حتي مکان آشپزخانه و ظروفي که براي ميوهها استفاده مي شود بايد به سرعت ضدعفوني شوند.