

خراسان/ بوي بد دهان ميتواند دلايل مختلفي داشته باشد، از کشيدن سيگار گرفته تا داروهايي که مصرف ميکنيد و غذاهايي که ميخوريد. هميشه براي خوشبويي دهان توصيه ميشود که مسواک بزنيد و نخ دندان بکشيد. اما توصيه هايي براي مصرف بعضي از خوراکي هايي که باعث خوشبويي دهان ميشود هم وجود دارد از جمله :
1- به مقدار کافي آب بنوشيد
آب کافي بنوشيد. هيچ نوشيدني ديگري مانند قهوه يا نوشابه نميتواند به خوشبويي دهان کمک کند.
2- مواد غذايي بد بو مصرف نکنيد
غذاهايي مانند سير و پياز ميتواند باعث بوي بد دهان شود. از مصرف زياد غذاهاي قندي که با بوي بد دهان مرتبط است، خودداري کنيد.
3- دانه رازيانه بخوريد
اگر ميخواهيد با استفاده از مواد طبيعي از شر بوي بد نفس تان خلاص شويد يک مشت آنيسون يا دانه رازيانه بجويد. رازيانه خواص ضدعفونيکنندهاي دارد که رشد باکتريها را محدود ميکند.
4- چوب ميخک بجويد
اين ادويه سرشار از اوژنول است؛ روغن زرد کمرنگي که خواص ضد باکتريايي دارد. براي به دست آوردن فوايد آن، چوب ميخکي را در
دهان تان بگذاريد. ممکن است دهان تان را اندکي بسوزاند، پس آن را روي زبان خود حرکت دهيد.
5- چوب دارچين بمکيد
دارچين مانند چوب ميخک و دانه رازيانه، يک ضدعفونيکننده مؤثر است. به علاوه، داراي روغنهاي اساسي است که ميکروبها را از بين ميبرد و بوي خوبي را در دهان باقي ميگذارد.
6- پوست ليمو يا پرتقال را بجويد
پوست يک ليمو يا پرتقال ارگانيک را به خوبي بشوييد و سپس آن را در دهان تان بگذاريد و بجويد. اين کار باعث ميشود نفس شما از طراوت تازهاي برخوردار شود و اسيدسيتريک موجود در آن غددتان را به توليد بزاق بيشتر تشويق کند.
7- سبزيجات برگ سبز تازه بخوريد
جعفري، ريحان، نعناع يا برگ گشنيز همه به عنوان درمانهاي بوي بد دهان عمل ميکنند زيرا اين سبزيجات معطر حاوي کلروفيل هستند؛ رنگدانهاي که باعث خنثي شدن بوها ميشود.