نماد آخرین خبر

ترب کوهی و درمان 2 بیماری با شربت آن

منبع
بروزرسانی
ترب کوهی و درمان 2 بیماری با شربت آن

تبنا/ ترب کوهي (Horseradish) که به خانواده تربچه، شلغم و کلم تعلق دارد، در کشور ما با نام ترب سمناني هم شناخته مي شود. اين ترب سفيد رنگ و دراز مي باشد. ترب کوهي داراي فوايد بسياري است اما ممکن است به دليل مزه ي تلخ آن افراد کمي به سراغش بروند. اين ترب از خانواده از آنجايي که ترب کوهي حاوي انواع موثر روغن خردل مي باشد، مي تواند ضد باکتري ها، قارچ ها و هم چنين ويروس هايي عمل مي کند که سبب عفونت راه هاي تنفسي و مجاري ادراري مي شوند.

ريشه ترب کوهي حاوي گيلو کوزيدي است که پس از خرد شدن روغن خردل که مزه تند و تيزي دارد آزاد مي کند. در برخي از فصل هاي سال ممکن است تخم اين گياه را ملخ بخورد. به همين دليل اثري از آن در بازار پيدا نمي شود و يا اگر هم باشد، قيمتش بالاتر از نرخ معمول است.

روش تهيه شربت ترب کوهي براي کاهش وزن
شربت ترب کوهي

شما مي توانيد با تهيه شربت ترب کوهي به طور شگفت انگيزي وزن خود را کاهش دهيد. تا جايي که با مصرف روزانه آن هر روز دو سانتي متر از چربي هاي دور شکم آب مي شود.

روش تهيه شربت ترب کوهي
مواد لازم
۱۵۰ گرم تره کوهي تازه
۴ عدد ليمو
۳ قاشق غذاخوري عسل
۲ قاشق غذاخوري دارچين
يک عدد ريشه زنجبيل
براي تهيه اين شربت کافي است که ترب کوهي و زنجبيل را در خرد کن بريزيد و خرد کنيد و همه مواد را به همراه  آب ليمو را در مخلوط کن بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط کنيد. سپس عسل و دارچين را نيز به آن اضافه کنيد و تا جايي آن‌ها را با هم مخلوط کنيد تا ترکيب يک دست شود.

روش مصرف شربت ترب کوهي
اين شربت را در شيشه‌اي بريزيد و دو روز در ميان قبل از وعده‌هاي غذايي تان يا قبل از ورزش کردن آن را به مدت سه هفته ميل کنيد. بعد از سه هفته چند روز به بدن خود استراحت دهيد و دوباره اين مراحل را از سر بگيريد. در بيشتر موارد همان دفعه اول نتيجه گرفته شده است و چربي‌هاي شکم به شدت کاهش يافته است و شکم تخت و صاف شده است.
اين دستور نه تنها چربي هاي شکمي را مي سوزاند بلکه  آب اضافي بدن را نيز از بين مي برد. اين دستور غذايي به طرز خارق العاده اي درعملکرد مغز، حافظه، شنوايي و بينايي مفيد واقع شده ومصرف آن در صورتي که با  تمرينات قلبي ومنظم همراه شود تاثير آن را چند برابر مي کند.

روش استفاده از اين گياه براي درمان سرماخوردگي و آبريزش بيني
يک ترب‌کوهي به اندازه‌ تقريبا سه سانتي‌متر را شسته، پوست کنده و رنده مي‌کنيم. ترب رنده شده را داخل يک ليوان يا ظرف دردار مي‌ريزيم و بقيه‌ ليوان را با عسل پر کرده و در آن را سفت مي‌بنديم و مي‌گذاريم يک ساعت بماند. اين مخلوط را بايد دو بار در روز، يک بار صبح و يک بار عصر،‌ به مدت دو روز مصرف کرد.داروهاي حاوي ترب‌کوهي نيز براي رفع عفونت مسري مجاري تنفسي و ادراري تجويز مي‌شوند.

يک نکته‌ مهم: ترب کوهي بسيار تند است و کندن پوست و خرد کردن آن باعث اشک‌ريزش چشم مي‌شود.

کنترل و پيشگيري از سرطان
ترب کوهي سرشار از ترکيبي به نام گلوکوزينولات است. اين ترکيب در شاهي و تربچه نيز وجود دارد و طعم تند و تيزي به اين سبزيجات مي بخشد. به عقيده محققان اين ترکيب طبيعي باعث فعال شدن برخي آنزيم هاي سم زدا مي شود که با رشد سرطان در بدن مقابله مي کنند. نيازي نيست صبح تا شب ترب کوهي ميل کنيد تا اثر آن در بدن ايجاد شود. مصرف روزانه يک قاشق معادل ۵ گرم از اين ترب کافي است.

خواص ترب کوهي
ترب کوهي داراي خواص مقوي ، ملين ، ادرارآور ، محرک، ضد اسکوربوت ، خلط آور و دافع سموم است.
ترب کوهي در موارد سرفه ، خيز عمومي بدن ، خيز ريه ها ، آب آوردن انساج ، کم خوني دختران جوان ، ضعف قوا ، رماتيسم مزمن ، برخي بيماري هاي کليوي ، آسم مرطوب ، ورم کليه ، سنگ کليه ، آلبومينوري، رفع سرفه مسلولين ، نقرس ، اگزما ، بي اختياري دفع ادرار، يرقان ، عدم ترشح کافي معده به کار مي رود.
از شيره برگ آن به صورت ماليدني روي سوختگي ها و بريدگي هاي سطحي استفاده مي شود.
از طريق خارجي ريشه آن محرک پوست و تاول زا است. از راه خوراکي با مقادير کم محرک دستگاه گوارش است و با مقادير زياد سبب التهاب مخاط دستگاه گوارش مي شود. همچنين از طريق خوراکي براي درمان برونشيت يا به عنوان يک تونيک استفاده مي شود. از طريق خارجي از برش هاي ريشه براي درمان رماتيسم يا دمل ها و کورک ها استفاده مي شود.
شربت ترب کوهي همچنين سبب از بين‌رفتن آب‌ اضافي و سموم از بدن مي‌شود.
خوردن ترب کوهي ديد چشم و قدرت حافظه را نيز تقويت مي‌کند.
ترب کوهي سرشار از ويتامين  C، پتاسيم، ويتامين B1، B6، منيزيم و فسفر است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره