خطرناکترین غذاها برای شام که از محبوبیت بالایی برخوردار هستند
باشگاه خبرنگاران/ سرگئي آگاپکين و ميخائيل گينسبورگ مواد غذايي که مصرف آن ها در وعده شام باعث ايجاد مشکلات سلامتي مي شوند را معرفي کردند.
اين دو پزشک تصريح کرده اند که ليست اين مواد شامل مرکبات، ترشي، سوسيس، محصولات گوشتي فرآوري شده و همچنين نان سفيد است.
به گفته آگاپکين غذاهاي شور باعث احتباس مايعات در بدن ميشوند؛ بنابراين کساني که هنگام شام اين مواد غذايي استفاده ميکنند با بدن متورم و صورت پر از چين و چروک بيدار ميشوند و در حالت طبيعي خود نيستند.
گينسبورگ نيز نسبت به خوردن سوسيس و کالباس در شام هشدار ميدهد؛ زيرا اين مواد سرشار از نمک هستند که خطر ورم معده را افزايش ميدهد.
نان سفيد شاخص گليسمي بالايي دارد؛ بنابراين خوردن آن سطح قند خون را به شدت افزايش ميدهد، چرا که افزايش هورمون انسولين به طور مستقيما منجر به فشار خون و ظهور برخي از تومورها ميشود. همچنين شوکهاي انسولين قبل از خواب منجر به تنش شديد و احساس گرسنگي ناگهاني ميشود.