نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

نشانه ای که میگوید شما هم حس ششم دارید

منبع
نمناک
بروزرسانی
نشانه ای که میگوید شما هم حس ششم دارید

نمناک/ همه افراد داراي حس ششم هستند . اگرچه ممکن است بسياري از افراد آن را احساس نکنند و از آن آگاه نباشند اما با اين حال دائما در طول فعاليت هاي روزانه خود از اين حس استفاده مي ‎کنند اما آيا مي دانيد که حس ششم دقيقا چه چيزي است ؟
 
حس ششم چيست؟
شما پنج حس اصلي داريد : بينايي ، شنوايي ، چشايي ، لامسه و بويايي و بسياري از دانشمندان معتقدند که انسان ها علاوه بر پنج حسي که از آن ها نام برده شد؛ داراي حواس بسيار بيشتري هستند و به عنوان مثال، خارش را نمي ‎توان مرتبط با حس لامسه دانست؛ احساس گرما نيز ربطي به احساس لامسه افراد ندارد و در حقيقت، انسان ها از بيش از 21 حس برخور دارهستند.
معنايي که ما در اينجا در مورد آن صحبت مي ‎کنيم، احساسي فراتر از حواس عادي ما است . حس ششم، به صورت هاي مختلفي نمود ‎پيدا مي ‎کند مانند ديدن چيزي که ديگران نمي ‎توانند ببينند ، تا شنيدن صدا هايي که ديگران نمي ‎توانند بشنوند و يا حادثه اي که ديگران نمي ‎دانند قرار است رخ بدهد و حس ششم به عنوان فرآيندي غير طبيعي براي انتقال اطلاعات و انرژي مانند تله پاتي تعريف شده است که از نظر مکانيسم هاي فيزيکي يا بيولوژيکي شناخته شده توضيح داده نشده است.
 

اثبات حس ششم غير قابل انکار است زيرا مغز شما به گونه اي عمل مي‎ کند که به سختي مي ‎توانيد از آن آگاه شويد. اما اگر اين گونه نبود، نسل بشر در همان سال هاي اوليه خلقت منقرض مي ‎شد.
به فناوري به کار رفته در ساخت موشک فکر کنيد ، اين يک دستاورد عظيم براي انسان است که بتواند دستگاهي بسازد که در مسيري تعيين شده حرکت کرده و يا مسير خود را اصلاح کند . مثالي ديگر در اين باب پرتاب کردن يک توپ از فاصله زياد و گرفتن آن توسط شخصي ديگر است که اين مهارت به مراتب پيشرفته از مهارت استفاده شده در يک موشک است.
بنگريد که مغز بدون اينکه بدانيد ، چگونه عمل مي ‎کند تا بتواند توپ را در زمان و ناحيه مناسب دريافت کند و تمام اين اتفاقات تنها در چند ثانيه اتفاق مي ‎افتند و اين امر ثابت مي ‎کند که مغز توانايي بسيار بيشتري از چيزي که تصور مي ‎کنيد دارد و بنابراين، چگونه مي ‎توان احتمال وجود حس ششم را رد کرد؟
 
4 نشانه وجود حس ششم در عمل
1. احساس خطر
بارزترين نشانه حس ششم احساس خطر است که اين حس ممکن است به گونه هاي مختلفي به فرد الهام شود و پس هرگز اين حس را ناديده نگرفته و سريعا خود را از وضعيت موجود دور کنيد.
 
2. احساس وجود شخصي ديگر
ديدن حرکات و يا سايه هاي غير قابل انکار ممکن است نشانه اين باشد که شخصي به جز شما در مکان فعليتان حضور دارد که در چنين شرايطي به دنبال پيدا کردن شخص مورد نظر خواهيد بود.
 
3. وجود صداهايي در سر شما
شنيدن صداها و به ويژه مواردي که مي ‎توانيد با آن ها مکالمه داشته باشيد، يکي ديگر از دلايل وجود حس ششم در انسان ها است و البته مهم است که در اين مورد مشکلات رواني و يا افسردگي نيز در نظر گرفته شود و بهترين راه اين است که آنچه را که در درون خود مي شنويد، بنويسيد.
 
4. بي اعتمادي به شخصي غريبه
اگر در حضور کسي هستيد که به تازگي با او ملاقات کرده ايد و نسبت به او احساس بدي داريد، بهتر است بدانيد که حس ششم شما در تلاش براي هشدار دادن به شما است .
در حالي که شما با افراد ديگر رابطه صميمانه و عميق تري داريد، بدون هيچ گونه دليل نسبت به شخصي خاص که شناختي نسبت به او نداريد بدبين خواهيد بود. جذاب بودن بي دليل فردي غريبه براي شما نيز يکي ديگر از دلايل وجود حس ششم در شما مي ‎باشد.
حس ششم و خلاقيت بخشي از توانايي هاي ذاتي انسان ها از گذشته تا کنون بوده است . باستان شناسان اطلاعات جديدي کشف کرده اند که ثابت مي ‎کند غارنوردان نيز براي بقا و رفع نياز هاي روزانه خود از حس ششم بهره مي ‎بردند.
درکل حس ششم يک توانايي ذهني ذاتي است که مي ‎توانيد با انجام تمرين هاي مختلف آن را تقويت کنيد و دقيقا به همان صورتي که مي ‎توانيد به يک زبان جديد مسلط شويد و يا نواختن يک ساز را بياموزيد.
 
راهکارهايي براي تقويت حس ششم
در لحظه زندگي کنيد و به ايده ها ، نگرش ها و به برداشت هاي خود از جهان پيرامون توجه کنيد :
آن ها فقط تخيل نيستند بلکه آن ها اطلاعاتي هستند که مغز شما نسبت به جهان پيرامون تان در حال پردازش شان است . مغز شما قادر به دريافت اطلاعات در قالب احساسات ، طعم، بينايي، بو و صدا است و تمامي اين اطلاعات را پردازش کرده و شروع به تفسير آن ها مي ‎کند که اغلب ما به اين منبع اطلاعات دروني بي توجه هستيم و معتقديم که منطقي بودن کارامدتر است.
 
براي تقويت حس ششم خود، به نداي دروني تان گوش فرا دهيد:
براي مثال ممکن است احساس کنيد که اکنون زمان مناسبي براي زنگ زدن به شخصي خاص است و يا به جاي فرستادن پيام متني بهتر است به صورت حضوري با شخص مورد نظر ارتباط برقرار کنيد و همچنين مي ‎توانيد اطلاعاتي که از طريق نداي دورنيتان به شما ابلاغ مي ‎شود را جايي يادداشت کنيد و در صورت لزوم به آن مراجعه کنيد.
 
در شرايط پر تنش و استرس زا به مغز خود استراحت بدهيد تا بتوانيد آزادانه فکر کنيد :
گوش دادن به موسيقي ، پياده روي و يا خواندن کتاب راه هايي مناسب براي ايجاد آرامش دروني است.
 
راه ديگر براي تقويت حس ششم، اين است که از حس ششم خود کمک بخواهيد :
ممکن است به نظرتان عجيب بيايد اما کافي است تا چشمان خود را ببنديد، چند نفس عميق بکشيد و بعد از ايجاد آرامش در درونتان از حس ششم خود براي حل مشکلي که برايتان به وجود آمده، کمک بخواهيد که مغز شما، هر دستوري را که شما وارد کنيد اجرا مي ‎کند.
 
به جاي تمرکز بر روي جزئيات امور، ذهن خود را معطوف به انجام کار ديگري کنيد و در عين حال از حس ششم خود کمک بخواهيد . بعد از اينکه حس ششمتان شما را در زمينه مورد نظر راهنمايي کرد، آن را بر روي تکه کاغذي يادداشت کنيد.بعد از موفقيت حس ششمتان در حل مسئله مورد نظر از او تشکر و قدرداني کنيد . به اين ترتيب قادر به تقويت حس ششم خود خواهيد بود.
 
از خودتان سؤال کنيد:
يکي از بهترين راه هاي تقويت حس ششم ، در مورد چيزي که مي خواهيد بدانيد ، فکر کنيد و قبل از خودتان درباره آن از خود سوال کنيد . مشاهده خواهيد کرد که رؤياهاي شما در شب پاسخ سؤال شما را مي دهند.
 
به خودتان عشق بورزيد :
در قلمروي معنويات عشق عنصربزرگ و مهمي است. پس عشق ورزيدن را اط خودتان آغاز کنيد تا بتوانيد انرژي خود را سالم نگه داريد و حواستان دقيق تر و قدرتمندتر شود . اينگونه همه حواس شما به کانالي بسيار شفاف و دقيق تبديل خواهد شد و بدن، ذهن، روح و احساساتتان از تاثيرات منفي رها خواهد شد.
 
به خودتان اعتماد کنيد :
به خودتان اعتماد کنيد مثلا اگر زمان قدم زدن دوست داريد به سمت چپ بپيچيد اين کار را انجام داده و به حستان اعتماد کنيد . اينگونه مشاهده مي کنيد که حستان درست شما را هدايت کرده است.
 
يکي از راه هاي تقويت حس ششم، تقويت حواس پنجگانه است :
حواس پنجگاه قوي به قوي تر شدن صداي دروني کمک زيادي خواهد کرد.سعي کنيد دست از قضاوت بدون داشتن هيچگونه اطلاعات در مورد موضوع مورد نظر برداشته و تنها با دقت و هوشمندانه بنگريد و گوش دهيد.
 
به احساسات خود بيش از حد بها ندهيد:
براي تقويت حس ششم خود بايد از بها دادن بيش از حد به احساسات خود دست برداريد؛ زيرا زماني که احساساتي مي ‎شويد توانايي درک اطلاعاتي که حس ششمتان به شما انتقال مي ‎دهد را نخواهيد داشت. بنابراين از دنبال کردن بيش از حد قلب خود خودداري کنيد.
 
عقل و منطق خود را سرکوب نکنيد:
از سرکوب کردن عقل و منطق و يا احساسات قلبي خود دست برداريد و اجازه دهيد که هر کدام از اين موارد، کار خود را انجام دهند . شما براي تقويت حس ششمتان بايد اجازه دهيد تا همه چيز روال عادي خودشان را دنبال کنند که در غير اينصورت، قضاوتِ حس ششم شما صحيح نبوده و قابل اتکا نخواهد بود.
 
عجول نباشيد :
عجول بودن باعث به خطا رفتن احساسات دروني شما مي‎شوند. بنابراين قبل از اتخاذ هرگونه تصميمي بهتر است آرامش خود را حفظ کرده و بر روي حس ششم خود تمرکز کنيد تا بتوانيد بهترين تصميم ممکن را بگيريد.
 
به مکاني آرام برويد :
راهکار ديگر براي برقراري ارتباط صحيح با حس ششم، رفتن به مکاني آرام و کشيدن چند نفس عميق است. ذهن خود را خالي از هرگونه فکر و خيالي کرده و خوب تمرکز کنيد که حس ششم شما جواب سوالات شما را خواهد داد .
 
پيام دريافت شده را يادداشت کنيد:
بسياري از مواقع حس ششم، در خواب و رويا نمود پيدا مي ‎کند و پيام هايي را به ما انتقال مي‎ دهد. براي جلوگيري از فراموش کردن اين پيام ها، بهتر است بلافاصله بعد از بيدار شدن از خواب، پيام دريافت شده از خواب خود را يادداشت کنيد.
 
تجسم کنيد :
براي تحقق اهداف خود، آن ها را تجسم کنيد و يا در مورد آن ها صحبت کنيد و خواسته و اهداف خود را با ذهن ناخداگاه تان تقويت کنيد تا بتواند به تحقق آن ها کمک کند.
 
فقط به محتواي کلام توجه نکنيد :
معمولا 93% از ارتباطات غير کلامي است که براي تقويت نياز حس ششم خود بايد به تک تک احساسات افراد مختلف ، کلمات، عبارات ، بوها، حرکات و خلق و خو ها توجه کنيد و نه فقط محتواي کلام.
 
به طبيعت برويد :
بودن در طبيعت به بهبود حواس پنجگانه و همينطور حس ششم کمک زيادي مي ‎کند و در کل طبيعت، دارويي شفا بخش براي روح است.
 
به خود و انرژي درونيتان اعتماد کنيد :
صداي دروني خود را ناديده نگيريد و به آن ها بها دهيد و به خود و انرژي درونيتان اعتماد کنيد.
 
در کلاس هاي تقويت کننده ذهن شرکت کنيد :
شرکت در کلاس هاي تقويت کننده ذهن نيز کمک زيادي به تقويت حس ششم مي ‎کند. تمرينات مديتيشن و يوگا به تقويت تمرکز و کاهش استرس و اضطراب کمک کرده و نقش به سزايي در افزايش اعتماد به نفس دارند که با انجام روزانه 10 دقيقه تمرينات يوگا و مديتيشن به مدت 2 هفته، از اثرات معجزه آساي آن بهره مند خواهيد شد.
با بهره گيري از نکات ذکر شده و انجام تمرينات منظم، موفق به تقويت اعتماد به نفس و حس ششم خود خواهيد بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره