تزریق بوتاکس برای چه کسانی ممنوع است؟

ايسنا/ پزشک داروساز گفت: افراد داراي بيماريهاي زمينهاي، قلبي و عروقي، اختلالات سيستم عصبي و عضلاني و نقص سيستم ايمني بدن و زنان باردار و شيرده نبايد بوتاکس تزريق کنند.
سونيا شهبازي در رابطه با بوتاکس، اظهار کرد: بوتاکس يک نوع سم پروتئين است که به طور طبيعي در بدن تجزيه ميشود، بنابراين با هر بار تزريق پس از مدتي اثرات آن از بين ميرود و تزريق مداوم آن تاثيري در ماندگاري اثرات بوتاکس ندارد ولي به دليل اينکه کاربرد اصلي بوتاکس؛ پيشگيري از چين و چرک و برطرف کرن چروکهاي سطحي است، تزريق مرتب آن از ايجاد چروکهاي جديد جلوگيري ميکند.
وي در رابطه با کاربردهاي درماني بوتاکس، افزود: بوتاکس علاوه بر جلوگيري از ايجاد چين و چروک در پزشکي کاربردهاي ديگري اعم از کمک به درمان ميگرن، اسپاسم ماهيچه گردن، جلوگيري از عرق کردن کف دست و درمان پروستات و غيره دارد.
اين مسئول در رابطه با بهترين سن تزريق بوتاکس، تصريح کرد: گفتني است با توجه به اينکه کارکرد بارز بوتاکس، پيشگيري از چين و چروک است، بنابراين پيش از ايجاد چين و چروک از سن ۲۵ سالگي به بعد ميتوان بوتاکس تزريق کرد.
پزشک داروساز در رابطه با مراقبتهاي پس از انجام بوتاکس، تصريح کرد: اين افراد چندين ساعت پس از تزريق بوتاکس نبايد از کرم و لوازم آرايشي استفاده کنند و درازکش نباشند و سرشان را به سمت پايين خم نکنند و به محل تزريق آب نزنند و ماساژ ندهند و از انجام فعاليت و ورزشهاي سنگين خودداري کرده و از مصرف الکل، کافئين و سيگار خودداري کرده و از کمپرس يخ در محل تزريق استفاده کنند.
شهبازي با بيان اينکه افراد داراي بيماريهاي زمينهاي، قلبي و عروقي، اختلالات سيستم عصبي و عضلاني و نقص سيستم ايمني بدن و زنان باردار و شيرده نبايد بوتاکس تزريق کنند، خاطرنشان کرد: درد و سوزش، التهاب و قرمزي محل تزريق، سردرد و در موارد شديدتر ممکن است سبب واکنشهاي حساسيتي شده و در صورت تزريق اشتباه و غيرتخصصي سبب افتادگي پلک، دوبيني و غير ميشود.