اگر می خواهید پیری سالمی داشته باشید آب این میوه را بنوشید

فارس/ يک مطالعه جديد منتشر شده در مجله «Redox Biology» نشان داد، مصرف آب چغندر منجر به توليد ترکيبي از باکتريهاي دهان ميشود که با عملکرد سالم مغز و عروق خوني مرتبط هستند.
يافتههاي يک مطالعه اخير نشان ميدهد، نوشيدن آب چغندر ترکيبي از باکتريهاي دهان را که با عملکرد سالم مغز و عروق خوني مرتبط هستند، تقويت ميکند.
چغندر، کاهو، اسفناج و کرفس غني از نيترات غير آلي هستند و بسياري از باکتريهاي دهاني در تبديل نيترات به اکسيد نيتريک نقش دارند که به تنظيم رگهاي خوني و انتقال عصبي (پيامهاي شيميايي در مغز) کمک ميکند.
افراد مسن کمتر از ديگران قادر به توليد اکسيد نيتريک هستند و اين با سلامت عروق (عروق خوني) و سلامت شناختي (مغز) ضعيف تر در ارتباط است.
در مطالعه جديد، توسط دانشگاه اکستر 26 فرد مسن سالم در دو دوره مکمل ده روزه شرکت کردند: يک گروه با آب چغندر غني از نيترات و ديگري با آب دارونما بدون نيترات، که دو بار در روز مينوشيدند.
نتايج نشان داد، سطح بالاتري از باکتريهاي مرتبط با سلامت عروقي و شناختي و سطح پايينتري از باکتريهاي مرتبط با بيماري و التهاب وجود دارد.