تقویت استخوان ها با گل سرسبد سفره افطار

باشگاه خبرنگاران/ به نقل از وبسايت "حلوه"، با توجه به اينکه زمان بسيار کمي تا ماه رمضان باقي مانده است بنابراين مصرف خرما به عنوان ماده غذايي مهم و انرژي زا بودن يکي از مهم ترين اولويت هاي هر خانواده ايراني در سفره افطار است، خرما طعم شيرين و اشتها آوري دارد، اما ميانه روي در مصرف آن بسيار مهم است، زيرا مصرف بيش از حد آن ميتواند منجر به افزايش وزن شود، ولي اگر به مصرف دو يا سه دانه از آن در روز بسنده کنيد، ميتوانيد از حداکثر فوايد خرما با معدهاي سالم بهرهمند شويد.
بيشترين کالري موجود در خرما از کربوهيدراتها تأمين ميشود و حاوي برخي ويتامينها و مواد معدني مهم است و علاوه بر مقدار زيادي فيبر، آنتي اکسيدان زيادي نيز دارد.
خرما حاوي مقادير کافي ويتامين C، کلسيم، منيزيم، فسفر، آهن و منگنز است که تمامي آن ها به بهبود سلامت استخوان شما کمک ميکنند.
حفظ سلامت استخوانها براي جلوگيري از اختلالات مرتبط با آن مانند پوکي استخوان که ناشي از کمبود ويتامين D و کلسيم است، ضروري است.
از جمله مزاياي خرما براي پوست اين است که مقدار زيادي ويتامين C دارد که ميتواند توليد کلاژن را افزايش دهد و همچنين به دليل دارا بودن فلاونوئيدها از آفتاب سوختگي جلوگيري ميکند.
آيا ميتوان به نوزادان خرما داد؟
آيا کودک يک تا دو ساله ميتواند خرما را بدون مشکل بخورد و هضم کند؟ اين سوالي است که مرکز بهداشت کودک آمريکا به آن پاسخ داده و مشروط بر اينکه کودک يک دانه کامل خرما را نخورد، اين کار را تاييد کرده است؛ زيرا خوردن دانه کامل باعث خفگي ميشود، اما با تقطيع يا له کردن آن و زيرنظر داشتن کودک هنگام خوردن آن مصرف خرما براي کودک بلامانع است. اين هشدار در مورد انواع ميوههاي خشک که باعث احتمال خفگي در کودکان خردسال ميشود نيز داده ميشود.