نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

اگر به جای مرغ، گوشت خروس بخوریم چه اتفاقی برای بدن مان می افتد؟

منبع
بهداشت نيوز
بروزرسانی
اگر به جای مرغ، گوشت خروس بخوریم چه اتفاقی برای بدن مان می افتد؟

بهداشت نيوز/ اگر درباره خواص و مزاياي گوشت خروس در طب سنتي شنيده ايد و قصد مصرف آن را داريد و يا اين گوشت را مصرف مي‌کنيد، بهتر است درباه طبع گوشت خروس و مصلحات آن نيز اطلاعات کسب کنيد. در اين مطلب همه چيز را درباره بهترين گوشت خروس، طبع و مزاج گوشت خروس و خواص آن مي‌خوانيد.

طبع گوشت خروس سرد است يا گرم؟
طبع گوشت خروس، کمي گرم و خشک و نزديک به اعتدال است.
طبع مرغ خانگي يا مرغ محلي نيز گرم و‌ تر است.
حرارت گوشت خروس کمتر از مرغ بوده و داراي کمي خشکي است.


مصلحات گوشت خروس چيست؟
روغن زيتون، روغن کنجد، سرکه و آبغوره مصلح گوشت خروس هستند.

بهترين خروس براي طبخ کدامست؟
بهترين گوشت خروس از نظر ارزش غذايي و سهولت در هضم، گوشت جوجه خروسي است که در چراگاه پرورش داده شده و تازه شروع به خواندن کرده است يا هنوز نمي‌خواند. در واقع بهترين گوشت خروس، خروسي است که هنوز نمي‌خواند و بهترين گوشت مرغ، گوشت مرغ محلي است که تخم نگذاشته است. هر چه خروس و مرغ پيرتر باشند گوشت آن‌ها بدتر است.
گوشت خروس را مي‌توان جزو گوشت‌هاي ناپز دانست زيرا به طور کلي طبخ گوشت خروس نيازمند زمان طولاني است.

خواص گوشت خروس در طب اسلامي چيست؟
گوشت خروس ارزش غذايي بسيار بالايي دارد. اين گوشت سرشار از ويتامين سي، ويتامين b6، نياسين، ريبوفلاوين، تيامين، ويتامين b12، ويتامين اي، ويتامين دي و ويتامين k است.
هضم گوشت خروس راحت است.
سوپ جوجه خروس درد مفاصل را کم مي کند و لرزش دست و لرزش بدن را از بين مي برد.

خوردن گوشت خروس از نفخ جلوگيري مي‌کند.
آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف مي‌کند و باعث لينت مزاج مي‌شود.
سوپ خروس دارويي موثر براي درمان برونشيت است.
ويتامين B موجود در گوشت خروس و مرغ، براي جلوگيري از آب مرواريد و تقويت سيستم ايمني، تنظيم گوارش و بهبود وضعيت سيستم عصبي بدن بسيار مفيد است.
ويتامين D نيز در گوشت مرغ و خروس وجود داردکه باعث جذب بيشتر کلسيم و تقويت استخوان‌ها مي‌شود.
گوشت خروس منبعي از ويتامين A است که در تقويت بينايي موثر است.
مواد معدني گوشت خروس همانند آهن در توليد هموگلوبين و رفع کم خوني بسيار موثر است.
خوردن سوپ جوجه خروس باعث رفع ضعف جسماني و تقويت قواي جسمي مي‌گردد از اين رو در طب سنتي براي افراد بيمار و افرادي که دوران نقاهت را سپري مي‌کنند توصيه مي‌شود.
گوشت خروس به دليل هضم راحت و ارزش غذايي و قوت براي زنان باردار و زناني که تازه زايمان کرده‌اند، بسيار مفيد است.

مصرف گوشت مرغ و خروس براي کنترل فشار خون، بخصوص براي افرادي که به فشار خون مبتلا هستند بسيار توصيه مي شود.
سوپ خروس با چاشني شويد و نمک، براي تسکين درد گرم مفاصل و لرزش مفيد است.
گوشت خروس مقوي و چاق کننده است و باعث ازدياد مني مي‌شود.
مصرف گوشت خروس تب‎هاي صفراوي را درمان مي‌کند و سودا را دفع مي‌کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره