۳ ماده غذایی جایگزین شکر
خراسان/عسل، استويا و شيره ميوهها و گياهان مي توانند جايگزين خوبي براي شکر باشند.
عسل
عسل سرشار از ويتامين هاي گروه B و C و مواد معدني مانند آهن، کلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم و روي است. عسل ميتواند فشار خون را تنظيم کند. درمان زخم معده و منبع آنتي اکسيدان است.
استويا
برخلاف بيشتر شيرينکنندههاي موجود در بازار که منشأ شيميايي دارند، استويا کاملا گياهي بوده و به دليل نداشتن کالري، بهترين جايگزين براي شکر در افراد چاق است.
شيره ميوهها و گياهان
شيره انگور بهترين و مغذيترين ماده است. همچنين خونساز، تقويتکننده بدن و مفيد براي سلامت دستگاه گوارش محسوب ميشود.
شيره توت، خرما و درخت افرا از ديگر شيرههاي مفيد و مغذي هستند. مصرف شيره افرا به ويژه در آمريکاي شمالي به شدت رايج است.
شيره افرا سرشار از ويتامين هاي گروه B و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، منگنز، فسفر، پتاسيم و روي است.