کرونا/ اگر نگران عوارض تزریق واکسن کرونا برای سالمندان خانواده هستید بخوانید

خبرآنلاين/هرچه سن افراد بيشتر باشد، خطر ابتلا به نوع شديد بيماري کويد۱۹ در آنها بيشتر ميشود. بنا بر گزارش مراکز پيشگيري و کنترل بيماري در آمريکا (CDC)، افراد مسن بيش از ديگران در معرض خطر ابتلا به کويد۱۹ و پيچيدگيهاي آن هستند.
۹۵درصد از ايمني در برابر کويد۱۹، پس از دريافت دوز دوم واکسن رخ ميدهد. مقدار پادتن در بدن بايد به ۹۵ درصد برسد که اين وضعيت پس از ۷ تا ۱۰ روز بعد از دريافت دوز دوم واکسن رخ ميدهد. بنابراين افراد بايد همچنان به مراقبتهاي لازم در برابر ويروس کرونا اهميت بدهند. در ضمن هنوز معلوم نيست افرادي که واکسن دريافت ميکنند تا زمانيکه به ايمني لازم برسند، ناقل خواهند بود يا خير.
برخي از بررسيهاي ديگر نشان داده است که پس از دريافت اولين دوز واکسن، بدن در برابر کويد۱۹، ۵۰ تا ۵۵ درصد ايمن ميشود. سپس دومين دوز از واکسن، ايمني بدن فرد را در برابر ويروس افزايش ميدهد. ۱۰ تا ۱۴ روز پس از دريافت دوز دوم واکسن، بدن در برابر عفونتزايي ويروس کرونا تا ۹۵درصد ايمن ميشود.
عوارض ناشي از ابتلا به کويد۱۹، گاه چنان پيچيده و خطرناک ميشوند که تزريق واکسن خطري بسيار کمتر از آن دارد و اگر فردي مسن هستيد احتمال ابتلا به کويد۱۹ و مرگ در شما بسيار بالاست. علاوهبر اين، افرادي که از ويروس کرونا جان سالم بهدر بردهاند، عوارض جانبي طولانيمدتي را تجربه کردهاند که بهمراتب بيشتر از عوارض جانبي احتمالي واکسن اين ويروس است.