طناب زدن برای خانمها مناسب است؟

انتخاب/يکي از ورزشهاي هوازي و بدون هزينه طناب زدن است. شما فقط با استفاده از يک طناب، ميتوانيد ضربان قلب خود را بالا ببريد،کالري بالايي بسوزانيد و لاغر شويد اما شايد شما هم شنيده باشيد که طنابزدن ورزشي مخصوص آقايان است و براي خانمها مضراتي دارد.در ادامه به بررسي درستي يا نادرستي اين ضررها و انجام صحيح اين ورزش کمهزينه ضربانساز ميپردازيم.
چگونگي طناب زدن
قبل از شروع طناب زدن بايد ابتدا بين 5 تا 10 دقيقه بدن خود را گرم کنيد. از آنجاييکه اين ورزش جزو ورزشهاي هوازي محسوب ميشود شما در 30 دقيقه ميتوانيد چيزي حدود 300 کالري بسوزانيد.
براي طناب زدن به يک جفت کفش مناسب و يک طناب که اندازه خودتان باشد، احتياج داريد. توجه کنيد طول طنابي که خريداري مي کنيد، دو برابر حد فاصل نوک انگشتان پا تا سر شانه تان باشد.
افتادگي رحم
بزرگترين شايعهاي که درباره طناب زدن براي خانمها مطرح است افتادگي رحم است. حتما شما هم شنيدهايد که بسياري از خانمها طناب زدن را به دليل اين که افتادگي رحم پيدا نکنند کنار ميگذارند.
طناب زدن و افتادگي رحم با هم رابطه علت و معلول ندارد و طناب زدن باعث افتادگي رحم نميشود اما فعاليت شديد ورزشي، ميتواند يکي از علل شدت گرفتن افتادگي رحم باشد. افتادگي پوست صورت يکي از صحبتهايي که درباره طناب زدن خانمها مطرح ميشود، افتادن پوست صورت است. برخي خانمها معتقدند به علت پرش زياد در اين ورزش پوست صورت ممکن است از حالت طبيعي خارج شود و به اصطلاح بيفتد اما اين شايعهاي بيش نيست.
طناب زدن در دوران قاعدگي
توصيه ميشود در دوران قاعدگي ورزشهاي سبک مثل پيادهروي را جايگزين فعاليتهاي پرشي مثل طنابزني کنيد اما اگر اصرار به طناب زدن داريد، سعي کنيد اين فعاليت را با شدت کمتري نسبت به حالت عادي و روزمره انجام دهيد.
طناب زدن در دوران بارداري
طناب زدن مثل ديگر ورزشهاي پرشي، براي جنين و مادر مضر است.بنابراين متخصصان زنان توصيه ميکنند که از انجام ورزشهاي اينچنيني در دوران بارداري خودداري کنيد. پريدن زياد در زنان باردار ، شل شدن رباطهاي بدن، زايمان زودرس، از دست دادن تعادل و خطر سقط جنين را به همراه دارد.