نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

۱۲ پیشنهاد برای دور زدن سرطان

منبع
برترين ها
بروزرسانی
۱۲ پیشنهاد برای دور زدن سرطان

برترين ها/ بيش از يک سوم مرگ‌هاي سرطاني بنا به گفته دانشمندان ناشي از تغذيه ناسالم است. اينکه مصرف کدام گروه از مواد غذايي براي سلامتي مضر يا مفيد هستند، موضوعي‌ست که علم مفصل به آن پرداخته است. و ما در ادامه اين مطلب ۱۲مورد براي دور زدن سرطان را به شما معرفي مي‌کنيم با ما همراه باشيد: 

سيب مثل سلامتي

مصرف سيب مانع گسترش سلول‌هاي سرطاني مي‌شود و کلسترول و اکسيدان چربي خون را کاهش مي‌دهد. سيب داراي مواد ترکيبي بسيار ارزشمندي مانند فلاونوئيد‌ها و پکتين‌هاست که در سلامت روده موثرند. سرطان روده سومين عامل مرگ و مير‌هاي سرطاني در ميان زنان در سراسر جهان محسوب مي‌شود. اين عامل براي مردان در جايگاه دوم قرار دارد.

خوراکي‌هاي مجزه‌آسا در برابر سرطان


زنجبيل، ريشه‌اي سالم

زنجبيل به دليل مواد ترکيبي و خاصيت‌هاي بيشمارش اميدبخش‌ترين گزينه براي درمان بيماري‌هاي سرطاني است. مطالعات علمي بي‌شماري صريحا بر تاثير عصاره زنجبيل در پيشگيري از بيماري‌هاي سرطاني تاکيد دارند. از جمله سرطان پستان، کبد، ريه، پروستات و لوزالعمده.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


چاي سبز

چاي سبز سرشار از مواد پلي فنول است که نوشيدن آن به پيشگيري از ابتلا به بيماري سرطان کمک مي‌کند و باعث نابودي سلول‌هاي سرطاني و تومور‌هاي موجود در بدن مي‌شود. علاوه بر آن در برخي مطالعات علمي آمده است که چاي سبز نقش مهمي در جلوگيري از بروز بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي دارد. همچنين نوشيدن چاي سبز در ترميم سلول‌هايي که به دليل آکسيدان، فرضا از طريق کشيدن سيگار، آسيب مي‌بينند نقش موثري دارد.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


بروکلي، اسفناج و کلم

بروکلي به تيره‌اي از سبزي‌ها تعلق دارد که به دليل وفور فلاونوئيدهايش از نقش ويژه‌اي در درمان بيماري‌هاي سرطاني برخوردار است. مصرف سه تا چهار وعده بروکلي در هفته از خطر ابتلا به سرطان پستان و سرطان مثانه آشکارا مي‌کاهد. اسفناج و کلم نيز سموم بدن را مي‌زدايند و سيستم ايمني آن را تقويت مي‌کنند. مصرف هر دو آنان سبب پيشگيري از بيماري‌هاي سرطاني و نابودي سلول‌هاي سرطاني است.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


ويتامين D موجود در ماهي

ماهي تازه سرشار از اسيد چرب امگا۳ است که از التهاب‌هاي گوارشي و عفونت‌هاي پوستي پيشگيري مي‌کند، به ويژه ماهي‌هاي پرچربي مانند ماهي آزاد که مملو از ويتامين D است. دانشمندان در تحقيقات خود توانستند تاثير مثبت ويتامين D را در روند درماني حدود ۲۰ نوع سرطان به اثبات برسانند. نتيجه بسياري از مطالعات نيز حاکي از آن است که مصرف ويتامين D بي‌ترديد به روند درمان سرطان سينه، روده و پروستات کمک شاياني مي‌کند.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


گوجه‌فرنگي در هر نوع و شکل آن

مصرف گوجه فرنگي هرچه بيشتر بهتر؛ چه به صورت خام، چه به صورت رب و سس. گوجه فرنگي سرشار از ويتامين و مواد معدني است که مصرف منظم آن منجر به تقويت سلول‌هاي بدن در برابر سرطان مي‌شود. بنابر تحقيقات منتشرشده از سوي مدرسه عالي پزشکي دانشگاه هاروارد، مصرف گوجه فرنگي مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را حدود ۲۱ تا ۳۴ درصد کاهش دهد.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


سير؛ سلاحي معجز در برابر سرطان

سير داراي ماده دارويي اسيد آمينه آلين است که نه تنها از بروز سرطان پيشگيري مي‌کند، بلکه باعث تقويت سيستم ايمني بدن انسان در برابر ديگر بيماري‌ها نيز مي‌شود. اين ماده به سلول‌هاي سرطاني مي‌چسبد و سبب نابودي آنان مي‌شود، بدون آنکه به سلول‌هاي سالم آسيب رساند.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


عدس را به برنامه غذايي‌تان بيفزاييد

عدس يکي از سالم‌ترين حبوبات است که هم تهيه و پخت آن به سادگي انجام پذير است و هم مصرف آن به ويژه به تسکين ناراحتي‌هاي روده کمک مي‌کند. به همين دليل نيز عدس به آن دسته از مواد غذايي تعلق دارد که مصرف آن در پيشگيري سرطان روده مي‌تواند موثر باشد، به ويژه آنکه داراي فيبرغذايي سالم و بالايي نيز هست.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


زردچوبه؛ ادويه ضد سرطان

امروزه زردچوبه معروف‌ترين و معتبرترين ادويه ضد سرطاني محسوب مي‌شود. علت آن نيز ماده کورکومين موجود در آن است که اثري شفابخش دارد. زردچوبه از تکثير سلول‌هاي سرطاني جلوگيري کرده و باعث نابودي آنان مي‌شود. با مصرف اين ادويه زرد، سيستم ايمني بدن انسان در برابر تومور‌ها مقاوم مي‌شود. به ويژه ترکيب زردچوبه با فلفل نقش موثر زيادي دارد.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


مواد غذايي سرطان‌زا؛ شکر سفيد

مطالعات و تحقيقات بسياري به اثبات مي‌رسانند که شکر و قند سفيد منبع تغذيه سلول‌هاي سرطاني است. مصرف شکر سفيد کليسم بدن را نابود مي‌کند و موجب افزايش انگل‌هاي گوارشي مي‌شود. التهاب لوزالعمده و بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي نيز از مصرف بي رويه شکر و قند سفيد ناشي مي‌شوند. بهتر است از مصرف مواد غذايي حاوي قند سفيد (مانند شيريني و بيسکويت و نوشيدني) تا جاي ممکن خودداري کرد.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


آرد سفيد

مصرف آرد سفيد و ديگر فرآورده‌هاي آن، مانند نان و رشته فرنگي، در درازمدت مي‌تواند براي سلامتي انسان مضر باشد. اين ماده غذايي حتي در برخي موارد منجر به بيماري‌هاي سرطاني نيز مي‌شود. بنا به مطالعات اخير مصرف منظم آرد تصفيه شده خطر ابتلا به سرطان سينه در زنان را تا ۲۲ درصد افزايش مي‌دهد.

چاشت‌ها و چاشني‌ها، پادزهري براي سرطان


گوشت قرمز

پژوهشگران مرکز جهاني تحقيقات سرطان، وابسته به سازمان جهاني بهداشت، نشانه‌هاي بارزي مبني بر ارتباط ميان مصرف گوشت قرمز و سرطان روده يافته‌اند. همچنين مصرف گوشت قرمز به احتمال بسيار قوي به سرطان پروستات و لوزالعمده منجر مي‌شود.

برگرفته از دويچه‌وله

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar