امکان بازگشت بینایی برای نابینایان با ایمپلنت در مغز

باشگاه خبرنگاران/بازگشت بينايي براي نابينايان با ايمپلنت در مغز امکان پذير شد.
به نقل از اسپوتنيک، يک فناوري براي افرادي که کاملاً بينايي خود را از دست داده اند (از جمله افرادي که حتي چشمانشان از بين رفته است)، اما داراي تجربه بصري و مغز سالم هستند، کشف شده است. به بيان ديگر اولين کاشت ايمپلنت داخلي براي مغز، براي بازگرداندن بينايي به بسياري از نابينايان فراهم شد.
متخصصان بنياد So-Unity براي حمايت از ناشنوايان و ناشنوايان آزمايشگاه سنسور- تک را به اين موضوع اختصاص داده اند.
به گفته آن ها، سيستم "ديد مصنوعي" با ايمپلنت و کاشت در مغز، و يک قسمت خارجي - دوربينها و يک ريز رايانه تشکيل شده است که تصوير ويديو را به سيگنالهايي براي مغز ارسال ميکند و به بينايي تبديل ميکند.
براي بيماران کاملاً نابينا، اين سيستم به تشخيص نور از تاريکي و ديدن تصاوير مردم و اشيا کمک ميکند. به گفته متخصصاني که با افراد نابينا کار ميکنند، حتي دوباره پر شدن جزئي عملکردهاي بينايي فرصتهاي جديدي را براي شخصي که بينايي خود را از دست داده فراهم ميکند و زندگي را براي بستگان و خود انها بسيار آسان ميکند.
با اين حال، اجراي کامل پروژه راهي طولاني و دشوار در پيش دارد. در حال حاضر، عناصر سيستم در حال آزمايش روي جوندگان هستند.
براساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، بيش از ۱۶۱ ميليون نابينا و ۳۷ ميليون کم بينا در جهان وجود دارد. حدود ۳۰۰ هزار نابينا در روسيه زندگي ميکنند.
اين پروژه در تاريخ ۲ ژوئن در مجمع بين المللي اقتصادي سن پترزبورگ ارائه ميشود.