همهچیز درباره « پروتئینهای مغناطیسی»

خراسان/آهن ربايي شدن پوست بعد از تزريق واکسن کرونا نياز به تحقيق بيشتر دارد که بايد منتظر پاسخ کارشناسان وزارت بهداشت باشيم
«مغناطيس انساني»، به توانايي مورد ادعاي برخي از اشخاص اطلاق مي شود که در آن، اجسام جذب پوست بدن آنها مي شود.اين ويژگي که به تازگي و با تزريق واکسن کرونا مورد توجه عموم قرار گرفته سوالاتي را مطرح کرده که در ادامه به مطالعاتي که درباره آن انجام شده است اشاره خواهيم کرد.
حريرچي معاون کل وزير بهداشت در شبکه خبر، ضمن اشاره به اينکه بعضي از داروها و واکسنها ممکن است ترکيبات جزئي از آهن داشته باشد که باعث اين پديده ميشود، آن را بخشي از خاصيت پوست دانست که در صورت خم شدن يا پاشيدن پودر بچه روي سطح پوست از بين ميرود.مطابق بررسيهاي منتشر شده در نشريه «فوربز»، واکسنها به جز «امآراناي » يا آدنوويروس، حاوي مقاديري ليپيد، پروتئين، نمک و شکر و عاري از آهن هستند.در ادامه اين مقاله آمده است: « يک دوز واکسن کرونا کمتر از يک ميليليتر است، اين ميزان حتي اگر کل آن مايع پر از آهن فرومغناطيسي باشد، براي نگه داشتن کليد روي بازو کافي نيست! »
«جهانپور»، رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاعرساني وزارت بهداشت هم گفت: «بدن برخي افراد ميتواند کم و بيش فلزات بهخصوص آهن را به خود جذب کند و اين موضوع هيچ ربطي به واکسن ندارد.»
دکتر «مهدي فهيمي» متخصص طب سنتي هم در لايوي که در شبکه اجتماعي اينستاگرام داشت درباره پروتئينهاي مغناطيسي خاطر نشان کرد: «کساني که سابقه جذب آهن ربا دارند، در بدنشان «پروتئين مغناطيسي» وجود دارد و با توجه به اينکه سالها با اين خاصيت زندگي کردهاند، عارضه به شمار نمي آيد اما درباره کساني که بعد از تزريق واکسن و در محل تزريق به صورت موضعي اين خاصيت ايجاد شده است بايد منتظر نتايج تحقيقات باشيم.
هر چند بيشتر اين افراد قادر هستند اجسام فلزي را به پوست خود بچسبانند، با اين حال علاوه بر فلز، اجسامي از جنسهاي گوناگون همچون شيشه، سراميک، چوب و پلاستيک هم امکان چسبيدن به پوست اين افراد را دارند. افزون بر اين، اجسام بدون خواص فرومغناطيس همچون برنج و آلومينيوم هم چنين قابليتي دارند.
به اعتقاد دانشمندان، اگر شخصي قادر باشد علاوه بر فلز، اجسام غيرفلزي را هم به بدنش بچسباند، اين پديده ارتباطي با نيروي مغناطيس ندارد.
ميدان مغناطيسي
“بنجامين رادفورد” نويسنده و محقق آمريکايي براي بررسي ميدان مغناطيسي چنين افرادي از قطب نما استفاده و پس از بررسي، اعلام کرد که اين افراد در واقع فاقد ميدان مغناطيسي هستند. اين آزمايش نشان داد که اين پديده به علت آثار فيزيکي ديگري رخ مي دهد. بسياري از دانشمندان بر اين عقيدهاند که پوست چسبناک و چسبنده اين افراد عامل اصلي اين پديده است.
فيلم هاي افراد مغناطيسي
فيلم هاي بسياري از اين افراد در فضاي مجازي به عنوان مدرکي مبني بر وجود «خاصيت مغناطيسي» به اشتراک گذاشته مي شود که محققان با استفاده از قطب نما وجود ميدان مغناطيسي در بدن اين افراد را رد کرده اند. «گابور سومورجاي» دانشمند برجسته و استاد شيمي دانشگاه برکلي مي گويد: «توضيح اين موضوع در ميزان چربي پوست اين افراد نهفته است. اساساً اگر شما مي توانيد اشياي زيادي را به بدن خود بچسبانيد، اين به اين معني است که شما پوست چربي داريد.»
ظاهراً «سبوم» که چربي توليد شده توسط غدد چربي موجود در پوست بدن است هم در ويژگي خاص بدن افراد مغناطيسي نقش دارد.
حس ششم در انسان!
جالب است بدانيد يک مطالعه نشان داده که انسان ها ممکن است به يک حس جديد دسترسي پيدا کنند که احتمالاً مغناطيسي است. به گفته پايگاه «Live Science” ،انسان ها ممکن است يک حس ششم داشته باشند چرا که محققان دريافته اند انتقال يک پروتئين موجود در شبکيه انسان به مگس ميوه، توانايي تشخيص ميدان هاي مغناطيسي را به مگس هاي ميوه مي دهد. به ظاهر اين پروتئين همان چيزي است که آنها را قادر به درک و مسيريابي ميکند. تحقيقاتي در گذشته نشان داده بود که انسان ها توانايي درک و حس ميدان مغناطيسي را ندارند، اما تحقيق جديد انجام شده توسط «رپرت» يک متخصص نورولوژيست با استفاده از مگس ميوه منجر به دريافت اين موضوع شد که انسانها توانايي احساس ميدان مغناطيسي را يافتهاند.