جگر مرغ حافظه تان را تقویت میکند!

باشگاه خبرنگاران/ محمدرضا حاجي حيدري، متخصص طب سنتي اظهار کرد: در طب سنتي کبد يا جگر داراي مزاج گرم و تراست. هضم اين ماده غذايي براي معده بسيار سنگين است.
او افزود: جگر انواع مختلفي دارد که بهترين نوع جگر براي افراد جگر پرندگان و خصوصا جگر مرغ و مرغابي است.
اين متخصص طب سنتي بيان کرد: به طور کلي جگر مرغ منبع غني از ويتامينها از قبيل ويتامينهاي گروه B و A، اسيد فوليک و فولات است.
حاجي حيدري تصريح کرد: مصرف جگر مرغ براي افرادي که کم خوني دارند بخصوص خانمها به شدت توصيه ميشود. جگر مرغ علاوه بر انواع ويتامينها داراي مواد معدني خصوصا آهن و کلسيم است بنابراين مصرف آن در کم خونيهاي ناشي از کمبود آهن که در خانمها بيشتر شايع است بسيار مفيد خواهد بود. همچنين ويتامين A موجود در آن براي تقويت بينايي و حافظه سودمند است.
او افزود: مواد معدني موجود در اين ماده غذايي سبب تقويت سيستم ايمني بدن ميشود.
حاجي حيدري بيان کرد: اين ماده غذايي در کنار تمام فوايدي که دارد زياده رويي در مصرف آن عوارضي را براي فرد مصرف کننده به همراه خواهد داشت که براي کاهش مضرات جگر در طب سنتي توصيه شده جگر را همراه دارچين، سرکه، گشنيز خشک، نمک و زيره مصرف شود.
او در خصوص چگونگي مصرف جگر براي افراد با طبعهاي سرد و گرم گفت: در گرم مزاجان همراه ادويه سرد مانند گشنيز و سرکه و در سرد مزاجان همراه زيره، دارچين و ميل شود.
اين متخصص طب سنتي يادآوري کرد: افرادي که معده سرد و ضعيفي دارند در مصرف آن احتياط کنند.