نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

چه کسانی نباید تربچه بخورند؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
چه کسانی نباید تربچه بخورند؟

باشگاه خبرنگاران/ به نقل از خبرگزاري نووستي، ميخائيل گينزبورگ يک پزشک متخصص تغذيه در روسيه، در يک مصاحبه تلويزيوني اظهار کرد: تربچه يکي از قديمي‌ترين و محبوب‌ترين سبزيجات است که طعم خاصي دارد و سرشار از ريزمواد معدني و ويتامين‌هاست، علاوه بر اين داراي خواص ضد التهابي و ضد توموري است.

ميخائيل گينزبورگ افزود: اما اين بدان معنا نيست که وقتي مرحله پيشرفته سرطان وجود دارد، با خوردن تربچه مي‌توان آن را معالجه کرد، بلکه در اين حالت رشد تومور سرطاني را کند مي‌کند. همچنين از آنجا که التهاب اساس تمام بيماري‌هاي مرتبط با کهنسالي است، خوردن تربچه روند پيري را کند مي‌کند.

او ادامه داد: صرف نظر از فوايد زياد تربچه، افرادي که از زخم معده، ورم معده و ساير بيماري‌هاي گوارشي رنج مي‌برند، بايد آن را با احتياط بخورند. زيرا تربچه حاوي ترکيبات اتر و تلخ است که باعث تحريک غشاي مخاطي معده مي‌شود و ممکن است وضعيت سلامتي را بدتر کند.

اين متخصص تغذيه مي‌گويد: بهتر است تربچه را بعد از سرو غذا، بخوريد نه قبل يا در حين غذا خوردن. همچنين بهتر است در صورت وجود مشکلات گوارشي آن را با روغن يا شير بخوريد تا اثر تحريک کننده آن را کاهش دهيد.

او به همه افرادي که از اسيد کم معده رنج مي‌برند توصيه مي‌کند که تربچه را با معده خالي بخورند تا ترشح آب معده و روند هضم غذا در آن‌ها بهبود يابد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar