میوهای پرخاصیت که شما را خوش اندام نگه میدارد
باشگاه خبرنگاران/ ميوه انبه حاوي بيش از ۲۰ ويتامين و مواد معدني، از جمله دُزهاي بالاي ويتامين A ، C و همچنين از خانواده بادام هندي و کم چرب است.
يک انبه کامل حدود ۲۰۷ کالري و يک فنجان انبه برش خورده حدود ۱۶۵ کالري دارد و تقريباً ۷۰٪ از مقدار توصيه شده ويتامين C روزانه را تأمين ميکند، همچنين مصرف اين ميوه جذب آهن را بهبود ميبخشد و به سلولها در دفاع از خود و به سيستم ايمني بدن کمک ميکند.
«مايا وادي ولو»، سرپرست تيم تحقيق از دپارتمان تغذيه دانشگاه رودايلند آمريکا، در اين باره ميگويد: ويتامين C براي سيستم ايمني خوب است. يک آنتي اکسيدان است بنابراين ميتواند به استرس اکسايشي در بدن کمک کند. همچنين انبه منبع مناسبي از ويتامين A، فولات و غني از فيبر است که براي پيشگيري از سرطان روده بزرگ، بيماريهاي قلبي و کنترل وزن مفيد است.
در صورتي که انبه نه با قندهاي افزودني در قالب کمپوت مصرف شود از طرق مختلف به محافظت و پشتيباني از بدن کمک ميکند.
اين اَبَرميوه، حاوي چندين ترکيب آنتي اکسيداني است که به محافظت يا تأخير در آسيب راديکالهاي آزاد، اتمها يا مولکولهاي ناپايدار که ميتوانند به سلولها آسيب رسانده و باعث بيماريهايي مانند سرطان شوند، کمک ميکند.
فيبر، ويتامين و پتاسيم موجود در اين ميوه آبدار همچنين به کاهش خطر بيماريهاي قلبي کمک ميکند. علاوه بر وجود کم چربي در اين ميوه، انبه ميتواند به کاهش وزن کمک کند چراکه به خاطر وجود فيبر به سيري طولاني مدت منجر ميشود.