همشهری آنلاین/ مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب‌زمینی نشاسته است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب‌زمینی سرخ‌کرده کمتر مصرف کنید و آن را با گوجه مصرف نکنید.
 اسپوتنیک به نقل از پورتال چینی Sohu نوشت: سیب‌زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا می‌شود. این ماده نشاسته‌ای از خانواده گل شبدر همچنین در جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند زیرا حاوی پتاسیم است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.
خوردن سیب‌زمینی به دلیل وجود فیبر بسیار برای خانم‌ها مفید است چراکه به حفظ زیبایی و جوانی کمک می‌کند. با وجود این و با خواص مفید آن، سیب‌زمینی سرخ‌شده هرگز نباید با گوجه‌فرنگی ترکیب شود. این امر می‌تواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کند و همچنین ناراحتی‌های گوارشی را تحریک کند.

پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت که بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما می‌توانید ۲۰۰-۳۰۰ گرم سیب‌زمینی دو بار در هفته بخورید. دکتر الکساندر میاسنیکوف توصیه نمی‌کند پوست سیب‌زمینی را بگیرید، زیرا حاوی مواد مغذی است.
مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب‌زمینی نشاسته است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب‌زمینی سرخ‌کرده کمتر مصرف کنید، و آن را با گوجه مصرف نکنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar