نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

رقیق کردن خون با چند خوراکی دم دستی در آشپزخانه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
رقیق کردن خون با چند خوراکی دم دستی در آشپزخانه

باشگاه خبرنگاران/ به نقل از اخباراليوم، اگر بيماري خاصي مانند ضربان قلب نامنظم يا نقص مادرزادي در قلب داريد، يا تحت عمل‌هاي جراحي خاصي مانند جراحي دريچه قلب قرار گرفته ايد، پزشک ممکن است يک داروي رقيق کننده خون براي شما تجويز کند، زيرا اين شرايط احتمال ابتلاي شما به لخته‌هاي خوني را افزايش مي‌دهد و ممکن است باعث حمله قلبي يا سکته مغزي شود، بنابراين دارو‌هاي رقيق کننده خون احتمال تشکيل لخته‌هاي خوني، خطر حملات قلبي و مغزي را کاهش مي‌دهند.

همچنين برخي از مواد موجود در طبيعت به کاهش خطر لخته شدن خون کمک مي‌کنند، با اين حال، آن‌ها آزمايش نشده و با دارو‌هاي رقيق کننده خون مقايسه نشده اند، بنابراين بهتر است قبل از استفاده با پزشک در مورد مواد طبيعي زير صحبت کنيد.

دارو‌هاي رقيق کننده خون طبيعي

۱- زردچوبه:

زردچوبه ادويه‌اي است که به غذاي شما رنگ زرد مي‌بخشد و مدتهاست که به عنوان داروي محلي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. بر اساس مطالعه‌اي که در سال ۲۰۱۲ انجام شد، يکي از مواد اصلي فعال آن، کورکومين، به عنوان ضد انعقاد خون عمل مي‌کند.

۲- زنجبيل:

زنجبيل از همان خانواده زردچوبه است و حاوي ساليسيلات، يک ماده شيميايي طبيعي است که در بسياري از گياهان يافت مي‌شود. غذا‌هايي که حاوي ساليسيلات هستند، مانند آووکادو، برخي توت‌ها و گيلاس نيز ممکن است از لخته شدن خون جلوگيري کنند. با اين حال، مطالعات بيشتري براي کشف اين موضوع لازم است که آيا اين دارو به اندازه دارو‌هاي تجويز شده مؤثر است يا خير.

۳- سير:

سير علاوه بر طعم مطلوب آن در غذا و پخت و پز، داراي خواص آنتي بيوتيکي، ضد ميکروبي و ضد انعقادي طبيعي است. برخي تحقيقات نشان مي‌دهد که پودر سير بدون بو ممکن است به عنوان ماده‌اي استفاده شود که تشکيل لخته خون را کاهش مي‌دهد.

۴- فلفل قرمز تند:

فلفل چيلي همچنين حاوي ساليسيلات زيادي است، بنابراين به کاهش لخته شدن خون، کاهش فشار خون، افزايش گردش خون و کاهش احساس درد کمک مي‌کند.

۵- ويتامين E:

ويتامين E از چند طريق لخته شدن خون را کاهش مي‌دهد. اين تأثيرات به ميزان ويتامين E فرد بستگي دارد. با اين حال توصيه مي‌شود افرادي که از دارو‌هاي رقيق کننده خون استفاده مي‌کنند از مصرف مقادير زياد ويتامين E خودداري کنند.

ممکن است دريافت ويتامين E از غذا‌ها نسبت به مکمل‌ها، از جمله غذا‌هاي زير امن‌تر باشد:

بادام ها، روغن گلرنگ، روغن آفتابگردان روغن دانه آفتابگردان. روغن جوانه گندم، غلات کامل.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره