نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

مضرات شیر موز که باورش سخت است!

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مضرات شیر موز که باورش سخت است!

باشگاه خبرنگاران/ به نقل از فود ان دي تي وي، ترکيب شير و موز، يک ترکيب دوست داشتني در ميان بسياري از مردم است. شير موز يک نوشيدني است که به صورت ميان وعده براي کاهش تشنگي و به دليل خواص آن مصرف مي‌شود. با اين حال، بايد بدانيد فارغ از مزه لذيذ آن، اين ترکيب به هيچ عنوان مناسب بدن نيست.

مفيد يا مضر بودن ترکيب شير موز همواره محل اختلاف ميان متخصصان تغذيه بوده است.

هاريش کومار، يک متخصص تغذيه هندي در اين باره مي‌گويد: من به هيچ عنوان به افراد توصيه نمي‌کنم که از ترکيب شيرموز استفاده کنند، زيرا اين ترکيب براي بدن مضر است. حتي اگر مي‌خواهيد شير و موز را به صورت جداگانه مصرف کنيد، بايد اين نکته را به ياد داشته باشيد که اول شير را مصرف کرده و پس از ۲۰ دقيقه موز را بخوريد.

او افزود: حقيقت اين است که ترکيب شيرموز باعث به تاخير افتادن روند گوارش شده و اختلالات خواب را درپي خواهد داشت.

تحقيقات نشان داده است خوردن شير موز مي‌تواند باعث توليد مواد سمي در بدن شود. همچنين اين موضوع مي‌تواند به گرفتگي سينوس ها، سرماخوردگي، سرفه، و آلرژي در فرد دامن بزند. از سويي ديگر، گرچه اين دو مواد غذايي هر دو مزه شيريني دارند، اما در روند پس از هضم شرايط آن‌ها بسيار متفاوت است.

شير موز

در حقيقت موز پس از هضم در معده ترش شده، در حالي که شير شيرين مي‌شود. همين موضوع باعث سردرگمي دستگاه گوارش شده و مي‌تواند منجر به سمي شدن، بروز آلرژي و ديگر مشکلات ناشي از عدم تناسب در مصرف مواد غذايي مي‌شود.

متخصصان هندي مي‌گويند ترکيب شير و موز، يک ترکيب نامتناسب براي بدن است که مي‌تواند باعث عدم تعادل غذايي شود. اين امر مي‌تواند باعث توقف روند هضم غذا و بروز اختلال در کارکرد باکتري‌هاي مفيد روده شود.

اين عدم تعادل غذايي مشکلات پوستي مانند جوش و يا آلرژي را درپي خواهد داشت. همچنين واکنش‌هاي منفي بدن پس از مصرف شير موز مي‌تواند شامل طيف گسترده‌اي از مسائل مانند مسدود شدن کانال‌هاي بدن، بروز مشکلات قلبي، استفراغ و اسهال شود.

توصيه مي‌شود اين دو ماده غذايي را با يکديگر مصرف نکنيد. بسياري از افراد دوست دارند ميوه‌ها و مواد غذايي مانند شير را بدون توجه به خواص آن‌ها داخل مخلوط کن ريخته و ترکيب کنند. اين در حالي است که گرچه اين مواد غذايي به طور جداگانه خواص زيادي دارند، اما ترکيب آن‌ها مي‌تواند براي بدن مضر باشد. توصيه مي‌شود پيش از ترکيب هر مواد غذايي با يک متخصص تغذيه در اين زمينه مشورت کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar